Nelly julekalender - 20% rabat på Nellys egne mærker

Video: Mine seneste tøjkøb

Godaften dolls <3 Her på det seneste har jeg shoppet lidt forskelligt slags nyt tøj, og derfor så tænkte jeg at jeg vil begynde på noget nyt 1 gang i måneden – hvor jeg viser nogle af mine seneste tøjkøb frem, så I kan se hvordan det sidder på kroppen. I kan se den første af den slags videoer lige herunder:

I kan købe de forskellige ting lige her: GRÅ KJOLE // LÆDERJAKKE // GLITRENDE KJOLE // GRÅ BLUSE // BLÅ NEDERDEL // ROSA T-SHIRT // LYSERØD BLUSE // BLÅ BLUSE.

Vil I gerne se flere af disse videoer? Eller flere videoer i det hele taget? Så like indlægget her så jeg kan se om det er noget jeg skal fortsætte med 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly julekalender - 20% rabat på Nellys egne mærker