50% rabat på kjoler - kun idag!

Jeg er i dilemma – og jeg har brug for Jeres hjælp!

 photo IMG_9597_zps6t2zfijv.jpg
Køb min cardigan lige HER <3

Godaften dolls <3 Som jeg jo har skrevet herinde før så er jeg virkelig i dilemma omkring Misty. Hun larmer så meget om natten, og står og miaver og kradser min dør til soveværelset hvis jeg lukker den. Jeg prøvede jo for lidt tid siden at købe en killing mere, for at se om det kunne hjælpe hvis hun nu havde en og lege med, men den hadede hun jo seriøst meget og derfor måtte jeg komme af med den igen… Jeg overvejer dog om jeg skal prøve igen, og så må jeg virkelig bare give det en masse tid, og håbe at Misty til sidst ender med at kunne lide den? For Misty er jo en indekat, og jeg kan da godt forstå at hun keder sig når jeg er i skole en hel dag f.eks. så derfor tænker jeg at det kun kan være en god ide at hun får en at lege med – hvis hun selvfølgelig stopper med at være så evig diva-agtig og kan lide andre dyr end sig selv… Lol. Misty er jo en blanding af en maine coon og en hellig birma, og den killing jeg købte sidst var en maine coon. Jeg overvejer derfor at købe en hellig birma, og så sørge for at købe den når jeg har juleferie, så jeg ligesom er hjemme hos dem hele tiden? For jeg gider virkelig ikke at købe en kat mere, for så at komme af med den igen fordi at Misty ikke kan lide den.. Det er synd! Men samtidig er det også bare synd for Misty hvis hun keder sig. Jeg har ellers købt alverdens legetøj og et kæmpe kradsetræ til hende, men det er åbenbart ikke godt nok for Miss Queen Cat omg. Er der nogen af Jer derude som har nogle tips? Syntes I at jeg skal prøve igen, og så købe den anden race som hun også er – og se om det hjælper? Eller skal jeg helt droppe tanken om en anden kat?  Helpppp!!

28 kommentarer

 • Charlotte

  Det er virkelig et dilemma du står i!
  Hvor lang tid havde du killingen, for nogle gange går der lang tid før de “vænner” sig til hinanden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg havde den ikke i særlig lang tid – men det var os fordi at den nye killing var så lille og tynd og kom fra et sted hvor jeg føler at den nærmest bare var blevet sultet fordi den var så tynd.. Derfor syntes jeg at det var rigtig synd for den, og jeg ville ikke stresse den med at Misty var efter den 24/7 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Ej, hvor frygteligt 🙁 🙁 Det er så frygteligt at der er sådan nogle steder som lader sådan noget ske 🙁
   Det kan jeg godt forstå…
   Men det er virkelig en svær beslutning at tage. Nu kender jeg ikke Misty, men umiddelbart synes jeg du skal prøve igen i længere tid, hvis du føler Misty er klar til det og måske kan acceptere killingen på længere sigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja, de havde bare en kæmpe flok af killinger, og hende moren deroppe var os bare helt tynd 🙁 Så tænkte at jeg ville ikke lade hende den nye killing blive for hun kunne jo ikke rigtig komme til madskålen eller noget når Misty var sådan over hende hele tiden..
   Ja jeg tænker også at prøve, og så må Misty bare lige komme lidt ned fra sin dronningetrone haha – jeg gør det jo fordi jeg tænker det vil være godt for hende at hun får en at lege med, hun skal bare stoppe med at være sådan en diva 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sille

  der går et halv år før de vender sig til hinanden men en måned til de kan enes

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Wow… Det var lang tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Altså der gik “kun” tre uger til mine katte lå og puttede sammen og de har altså nydt hinanden lige siden! Men i starten var min første kat MEGET sur og fornærmet – og det er heeelt normalt, det tager bare tid før de får vænnet sig til hinanden.
   Jeg kan kun sige go for it, Sandra! Jeg tror Misty ville elske dig for det på lang sigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg gad virkelig os godt at det skete her – at de bare ville blive mega gode venner! Og ja, jeg må jo prøve mig frem – håber hvertfald ikke at hun kommer til at hade mig for det :O <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Det tror jeg altså ville ske, men det ulideligt at se ens kat så utilpas med situationen i starten, så jeg kan godt forstå din reaktion sidste gang du forsøgte 🙂
   Jeg skal selv ned onsdag og se på en tredje kat, da mine er en han og en hun og de ELSKER hinanden, det slet ikke det, men hankatten er en kæmpekat og han er lidt for hård ved den lille hunmis, så han skal have en at lege ligeværdigt med – måske et råd, når du skal have en ny ven til Misty 😀 tror det ville være godt med en af samme køn..

   Er hun egentlig på p-piller? Jeg læste at hun skal steriliseres, men p-piller er “godt” indtil da, da de faktisk kan gå i kronisk (som i, for livet!!) løbetid hvis de ikke bliver “tilfredsstillet” Og det jo også mega synd 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ej håber det går godt så og du ender med at få endnu en 😀 <3
   Jeg havde overvejet at købe en han til hende faktisk, så hun også kan blive parret med den engang 😛
   Nej det er hun ikke, men hun har heller ikke været i løbetid endnu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Nogen gange skal katte se hinanden ad før de gider hinanden.. Specielt med indekatte da de jo ikke bare kan gå når de er trætte af at glo på hinanden! Hvis du har et ekstra rum hvor killingen kan bo i og så sætte noget hegn i døren, så ville det være fantastisk.. Så kan de vænne sig til synet af hinanden inden de bliver sat sammen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det var en god ide, men det har jeg desværre ikke.. Og Misty går jo bare rundt overalt nu – hvis jeg lukker en dør så miaver hun indtil jeg åbner den hehe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Ja okay :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Har haft samme problem, og jeg har ret gode effaringer med de her metoder.

  – hvis du har en transportkasse, så still den på gulvet når i kommer hjem UDEN at låse den op. På den måde kan Misty få lov til at snuse lidt til den nye killing, uden at killingen kommer i fare.
  – lad dem sove på det samme tæppe/dyne, så de kan vende sig til hinandens duft.

  Mine var okay efter 1 uges tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg havde faktisk godt tænkt lidt på det med at lade den nye killing være i transportkassen lidt, så Misty på den måde kunne se den – så det vil jeg helt klart prøve hvis det er!
   Hvad angår det med tæppet eller dynen – så sover Misty bare sådan hvor det passer hende haha. Det er enten min seng, vasketøjskurven, mit gulv på badeværelset, mine spisebordsstole, radiatoren eller hendes kradsetræ 😀

   Tak for tippene <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sahra

  Vi har lige fået en killing mere da vi stod i samme situation som dig. Der er nu gået tre dage og det er først i dag at de er begyndt at blive god venner. Det tager bare tid pg man skal være villig og meget tålmodig. Der kan gå op til 6 mdr før de overhovedet vil ligge i samme sofa, hvis det overhovedet sker. Anskaf dig en mere og så giv det masser af tid. Hvor lang tid gav du drt sidst? Man bliver nødt til at give det mindst er par mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg vil prøve at give det en masse tid den her gang så 🙂 Og tillykke med den nye killing! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  En kat sover 70% af tiden. Og i mit tilfælde sover min kat somregel altid når jeg er ude og er derfor i hopla og vågen når man er hjemme. Jeg har investeret i en aktivitetsbold som jeg giver min kat med godbidder når jeg synes den er for meget i hopla og larmer, så bruger den energi på det. Jeg tænker bare at man mister det gode bånd mellem ejer og kat hvis man anskaffer sig ydligere en kat. 🙂 det er bare med at stimulere katten i dens vågner timer og det kan man sagtens uden en nr. 2 kat

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har også en aktivitetsbold – faktisk har jeg alverdens legetøj, men hun vil stadig lave så meget ballade, og især om natten når jeg sover.. Og ja det er også det jeg er bange for – at Misty kommer til at hade mig hvis jeg får en ny kat mere :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  En kat sover 70% af tiden . Det handler bare om at stimulere den i dens vågne timer 🙂
  Min kat sover når jeg ikke er hjemme og når den har for meget energi så giver jeg min en aktivitetsbold med godbidder som er rigtig god i mit tilfælde! Jeg tænker ikke at det at anskaffe sig en mere er løsningen. Jeg ville være bange for at miste det bånd der er mellem kat og ejer hvis der kom en kat mere i flokken.

  Førhen fik min også lov til at komme med ind i sengen og sove, da det var slut brokkede den sig også ! Men det har den vænnet sig af med. Heldigvis!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Sandra… Den er lidt svær – jeg har selv 4 hellig birma katte (crazy cat woman – i know) – men hellig birma er jo kendt for deres rolige sind.. Jeg har lige i sommers fået den sidste killing (har 2 på 6 og en på 1,5) som var ment til at lege med den på 1,5, da han også mijawede sindssygt meget, vækkede mig kl 4-5 hver morgen og bare manglende en der gad at lege med ham når jeg var væk (de to store er jo ikke så legesyge mere).. Det var en stor succes og de leger og slås hele tiden.. Men der er selvfølgelig også bare katte der er ‘enspænder’ katte og det skal man selvfølgelig respektere.. Prøv evt at tage en snak med en dyrlæge – hvad de har af råd, og fortæl din oplevelse med sidste killing inden du kaster dig ud i en ny – for kan jo godt være at Misty bare ikke er en social kat (altså når det kommer til andre katte) – og så kan en killing bare stresse hende Bare for at få lidt professionel vejledning ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ej omg hvor er du heldig, gid det var mig!!
   Misty vækker os mig hver morgen omkring 4-5 tiden, og det er så træls! Det er derfor jeg også gerne vil have en mere så hun kan lege med den istedet for at drive mig til vanvid.. Men samtidig så kan hun også bare være så meget diva at hun ikke dur med andre katte :/ <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det bedste råd jeg kan give dig er: lad dem slås! For guds skyld ikke bliv bange når de slåsser (med mindre det er blodigt, selvfølgelig). Katte har brug for at finde ud af hvem der bestemmer, og for at finde ud af det, bliver de nødt til at slås. 🙂

  Mine slås stadig, efter omkring et år sammen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvis du anskaffer dig en kat igen, synes jeg, at du skal være sikker på, at du vil få det til at fungere. Det er så synd, når dyr bliver anskaffede for så senere at blive givet væk igen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja det syntes jeg også – men den gamle blev også kun solgt videre da den kom fra et sted hvor den var MEGET tynd og udsultet, så det var mere synd at lade den være her hvor den blev “jagtet” af min kat..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Jeg ville købe en kat på et internat. De har alt for mange katte, der er hjemløse. De kan hjælpe. Både med valg ag kat og med at vænne dem til hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% rabat på kjoler - kun idag!