Min favorit-stil lately!

Giveaway – Nilens Jord Symphony Palette

Godaften loves <3 Forleden modtog jeg en mega lækker ny øjenskygge palette fra Nilens Jord. Den er limited edition og kan købes fra november og i forbindelse med jul. Jeg tænkte dog at jeg gerne ville forkæle alle Jer derude, og lave en lille giveaway herinde…. Derfor så giver jeg denne øjenskygge palette væk, til 1 heldig vinder. Paletten har en værdi af 448 kr. men kan købes for 298 kr. i Matas.
 photo 12270465_1024072787656566_1133499420_n_zps6uzu91u6.jpg
For at deltage skal I: sende en kommentar til dette indlæg med hvornår I gerne vil bruge denne lækre palette 🙂 Husk selvfølgelig også at syntes godt om indlægget på min facebookside lige HER, eller i bunden af indlægget kan I også – og følg min facebookside lige HER <3 Jeg finder en vinder om en uges tid. Good luck dolls!

185 kommentarer

 • Mette Jensen

  Jeg vil bruge den lækre palette, til julefrokost med mine veninder og mit arbejde, samt jule- og nytårsaften, og selvfølgelig til andre festlige begivenheder derefter og måske endda lidt til hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Møller Olesen

  Jeg ville bruge paletten næste fredag, hvor jeg skal til gallafest på mit gymnasium.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Møller Olesen

  Jeg ville bruge den på næste fredag, hvor jeg skal til gallafest på mit gymnasium.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea henriksen

  Jeg ville bruge den juleaften og nytårsaften☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Storm-Nielsen

  Jeg vil rigtig gerne bruge den juleaften! Den ser så lækker ud og jeg vil elske den højere end noget andet❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Jønsson

  Juleaften ❤️ // Har allerede en ide om hvilket look jeg vil kreere af paletten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ville bruge den med det samme det er jo nogle vildt flotte farver lige efter min smag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie behrmann

  Jeg ville bruge denne fine palette til jul og nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Jacobsen

  Jeg står netop og mangler nogen lidt glimmerfarvede øjenskygger, så det kunne være super lækkert at vinde! Jeg ville bruge paletten til de kommende julefrokoster, når jeg skal i byen og alle de andre begivenheder der høre til julen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Storm-Nielsen

  Jeg vil rigtig gerne bruge den til 90 års fødselsdag først i december. Så vil jeg selvfølgelig også bruge den juleaften og nytårsaften når den nu er så fin som den er!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ferya Sahin

  Jeg vil bruge denne flotte palette til min 2 års bryllupsdag d. 28 december ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Wind Pedersen

  jeg skal bruge den på fredag, det er første gang jeg skal i byen,1 efter jeg fødte min datter for 10 mdr siden. r haft en vægttab på 40, så glæder mig til at komme afsted og vise mig lidt frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Wind Pedersen

  jeg skal bruge den på fredag, det er første gang jeg skal i byen,1 efter jeg fødte min datter for 10 mdr siden. Har haft en vægttab på 40, så glæder mig til at komme afsted og vise mig lidt frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville bruge paletten når jeg skal fejre min bedste venindes 20 års. Har lige været igennem en ganeoperation for 3 uger siden. Er stadigvæk lidt hævet i hovedet men det kunne være skønt at se godt ud med lækre øjenskygger ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal da bruge den når jeg skal til julefrokost 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Mikkelsen

  Jeg ville bruge den til Nytårsaften. Kombinationen af lyse og mørke farver ville være perfekt til den aften. Jeg er blevet lidt for god til bare at bruge den samme farve hele tiden og nu da jeg er flyttet hjemmefra har jeg ikke råd til at forkæle mig selv med ny makeup. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Thomsen

  Jeg vil bruge denne lækre palette når jeg skal til julefrokost med mine dejlige veninder og til nytår! Men bestemt også til mange andre lejligheder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kulmbach

  Jeg ville bruge den fine palette til alle julens skønne julefrokoster og så skal den have lidt ekstra nytårsaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg ville bruge denne smukke palette til de kommende julefrokoster, da det lige er det jeg står og mangler, for at pifte et samlet look op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Busk

  Jeg vil bruge paletten til julefrokost, som bliver afholdt om ca. 2 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Weinreich

  Uha! Den er smuk jeg har ikke rigtigt noget specielt tidspunkt jeg ville bruge den! Udover hver dag! den har simpelthen de mest smukkeste farver at de ville kunne blive brugt hver dag til alle lejligheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Chau

  Hej Sandra 🙂
  Jeg vil vildt gerne give paletten til min tvillinge søster da hun ikke har Så meget make up og faktisk ikke gør noget ud af sig selv haha..
  Så det ville være fedt at give den til hende så hun kan øve sig på at ligge make up og samtidig blive fin
  Kh
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Weinreich

  Uha! Den er smuk jeg har ikke rigtigt noget specielt tidspunkt jeg ville bruge den! Udover hver dag! den har simpelthen de mest smukkeste farver at de ville kunne blive brugt hver dag til alle lejligheder Og især til jul og nytår og min kærestes 18 års ville den være helt perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville bruge den dagligt. Kan bedst lide disse jord farver. De passer godt til mine brune øjne og mørke hår. Og er enkelt. Lige mig. Så håber meget at vinde denne super lækre øjenskygge boks fra nilens jord som er et vildt lækkert produkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikaela Petersen

  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg bruge denne smukke palette til juleaften, hvor hele familien + kærester er samlet ❤️ Fantastisk begivenhed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lejla

  Jeg ville ELSKE den pallet! Nogle af de mere naturlige farver ville helt sikkert kunne bruge i hverdagene også, men især til nytårs aften skulle den i brug! Det er en helt fantastisk samling af farver Krydser mine fingre! PS elsker din stil helt vildt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Weinreich

  Uha! Den er smuk!<3 jeg har ikke rigtigt noget specielt tidspunkt jeg ville bruge den! Udover hver dag! <3 den har simpelthen de mest smukkeste farver at de ville kunne blive brugt hver dag til alle lejligheder – Og især til jul og nytår og min kærestes 18 års ville den være helt perfekt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa Plaza Fisker

  Jeg ville bruge nude farverne til hverdag og de mørke til fest og byen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Maria

  Super flotte farver! Jeg ville bruge den til hverdag, her de lidt lysere farver, og så skrue lidt mere op for de mørke/intense til en bytur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lejla

  Jeg ville helt sikkert bruge den til nytårs aften, til at lave en smuk og dramatisk smokey eye! Det er virkelig en flot samling af farver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Christensen

  Den kan bruges til alting, hver dag, fødselsdag og fester!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Jeg vil blive så lykkelig, hvis jeg kunne vinde paletten. Nilens jord er noget af det lækreste, men desværre også ret dyr, så det ville være skønt at kunne vinde den, især når min hud er meget følesom ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Ville så gerne vinde den til min lillesøster! Hun er nået den alder, hvor makeup er mega interessant, og sidder og kigger på makup klip på YouTube.
  Hun er 14, og behandler hendes makeup som sit kæreste eje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariane Karoline Zacho

  Selvfølgelig til den mest oplagte dag, juleaften da ☺️ Ikke bare er den flot, men den vil også fuldende min makeup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Aurbakken

  Helt klart til nytår!! Og udover det, så til alle de kommende julefrokoster ❤️ Og efter december ville den bare skulle bruges til alle de kommende fester

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Christensen

  Til jul og nytår selvfølgelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela

  De flotteste farver!
  Er helt vild, med en mørk lækker øjen makeup.
  Det får mine øjne til at stråle, og hvilken pige vil ikke have det? ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linh Tran

  Vil rigtig gerne vinde den her palette, da den vil være perfekt mellem de mange julefrokoster samt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Holm

  Jeg ville helt sikkert bruge paletten til mit bal på mit gymnasium, hvor jeg skal have en fin brunlig kjole på, og selvfølgelig til de kommende julefrokoster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina lund

  Ønsker mig den til jul, da den virkelig er lækker. Og jeg vil helt klart bruge den når jeg skal til nytårsfest og juleaften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Greve

  Denne palette ville jeg få meget glæde af. Jeg har endda skrevet den på min ønskeliste. Jeg ønsker mig en palette som både kan bruges til festlige begivenheder, men også til hverdag. Med denne palette kan jeg få et super flot naturligt look, men jeg kan også bygge den op, så den bliver rigtig intens og dramatisk. Hvis jeg vinder paletten, ville jeg helt sikkert bruge den til julefrokoster, jule- og nytårsaften m.m. Paletten indeholder både naturlige farver, men også de mere intense glimmerøjenskygger, som jeg kan bruge til de omtalte begivenheder. Håber jeg får den! Kæmpe knus Simone.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara tolstrup

  Skulle klart bruges til nytår som skal fejres i USA hvor min far og lille søskende bor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Eda

  Ville helt sikkert bruge den hver eneste weekend , og måske også hverdagene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Gehl

  Jeg ville bruge denne super fine palette, til en gallafest på min skole. Tror nemlig også at farven ville komplimentere min kjole rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Brogaard

  Jeg ville bruge denne palette til både jul, min første julefrokst med svigerfamilien. Til min 21 års fødselsdag og helt sikkert til nytårsaften også. Der er jo rig mulighed for forskellige kombinationer med de flotte farver, så den passer perfekt til en meget begivenhedsrig december måned. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg er gravid (ikke så langt henne) og ville elske at få noget makeup der er parabene- og parfumefri, som Nilens jord er. Jeg er studerende og har ikke plads i budgettet til at forkæle mig selv med den slags make-up 🙁 Jeg vil bruge paletten den 4. december hvor jeg skal deltage i et film awardshow, hvor jeg selv deltager med en lille film 🙂 chancen er stor for at vinde en statuette, så skulle jeg gerne tage imod den med stil. Selvfølgelig skal den også bruges til både jul og nytår<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville bruge den til hverdag og til særlige begivenheder. Det er en helt vildt lækker paletten og så ved man altid nilens jord har nogle gode produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Helt ærligt så vil jeg give denne videre til min mor i julegave. Hun ønsker sig lige præcis denne fra Nilens Jord fordi hun mangler nye pæne øjenskygger og hun går meget op i at hendes make up er parabene og parfume fri. Det ville være fantastisk at vinde denne til min mor, da jeg ved hun vil blive SÅ glad for den. Samtidig vil jeg komme til at spare de penge og det vil være guldværd når man er på SU. Med hensyn til hvornår hun vil bruge den ved jeg at hun blive bruge den når hun gerne vil gøre lidt ud af sig selv (hvilket kan være ofte ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlena Kozlowska

  Jeg vil bruge de øjenskygger til alle de julefrokoster jeg skal til i år, samt nytårsaften ☺️ Nogle af farver kunne jeg også godt bruge til hverdag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Lindholt Krebs

  Jeg ønsker mig helt klart denne palette, så jeg kan bruge den til alle de kommende julefrokoster, juleaften og ikke mindst årest største fest, nemlig nytårsaften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Christensen

  Jeg ville helt klart bruge den til juleaften, nytårsaften og når jeg skal til konkurrencer i cheerleading så passer den bare perfekt! :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • susanne

  Ville være lækkert at vinde, så kunne jeg øve mig lidt mere på at ligge en flot øjn makeup:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Mødekjær

  Denne palette skal helt sikkert bruges på de “pænere” dage, til jul, nytår og de alverdens julefrokoster der kommer i den kommende tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Sørensen

  Jeg vil helt klart bruge den til alle de kommende julefrokoster og fester der ligger i julemånederne. Og så vil den passe helt perfekt til mit nytårs look.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette Helena Poulsen

  Jeg elsker at fremhæve mine store grønne øjne både til fest men også til hverdag.
  Denne palette har de flotteste farver, som passer til enhver lejlighed. Disse farver skal benyttes til min storebrors fødselsdag samt de mange kommende julefrokoster ✌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anouk Nijmeijer

  Den lækre pallette vil jeg helt klart bruge til jul, nytår og til min kærestes svendegilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TereseVick

  Lige noget man kunne bruge til julefrokost D. 11/12 og den 18/12 og ikke mindst juleaften og nytår .. og alle andre begivenheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alannah Wade

  Jeg ville helt klart bruge den til jul og nytår og diverse arrangementer! Ville være det lækreste at vinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg vil bruge til julefrokost med min klasse den 17. December 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese Vick

  Kunne være virkelig lækker at have til julefrokoster D 11/12 og 18/12 og ikke mindst jul og nytår, og selvfølgelig alle andre kommende begivenheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine Nielsen

   Hver gang min lillesøster vil ligge makeup på mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg ville bruge den til min brors 20 år’s fødselsdag og så til julefrokost/juleaften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg ville bruge denne smukke palette til jul, nytår og den mange kommende julefrokoster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne schelde

  jeg vil bruge den til alle julefrokosterne de næste par weekender

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville give den til min mor som en ekstra julegave, da jeg tilfældigvis lige har hørt, at hun ønsker sig den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg ville helt klart bruge den til nytår. Dem et oplagt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Jeg ville bruge den til jul og nytår selvfølgelig
  Og så skulle den også med mig ud at rejse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Paletten skal helt klart bruges til julefrokosten med kollegaerne og til nytårsaften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ville helt sikkert bruge den til nytår! Men først engang til en julefrokost og morfars fødselsdag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Sigvardt

  Jeg vil bruge den til julefrokost og selvfølgelig juleaften og nytårsaften og bare normale begivenheder❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Friis

  Hey Sandra. Først wow nogle flotte farver, jeg vil nok bruge de lidt brune farver til hverdag, og de mørke farver til sådan fest og sådan noget. Fx. til min brors kærestes 20 års fødselsdag, min mormors 70 års fødselsdag, min mors 50 års fødselsdag, jeg vil også bruge den til juleforkoster, juleaften og nytår! <3

  Elsker dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Haahr

  Jeg vil bruge paletten d. 27 november, hvor jeg skal bruge den i andledning af mine veninder og jeg skal i byen og fejre min fødselsdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja H. Jepsen

  Jeg ville bruge paletten når min søster og far skal fejres for 18 og 60 år da de begge fylder i november :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Lauridsen

  Hvornår kan man ikke bruge den, altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Erichsen

  Wauwww den kunne jeg godt ønske mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Jeg vil helt klart bruge den til alle de julefrokoster jeg skal til. Men vil også bruge den til hverdag, da jeg mangler en palette:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kendra

  Jeg vil bruge den til de kommende julefrokoster og ikke mindst jul og nytår ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laur Kjelgaard

  Jeg ville bruge den til juleaften, og når jeg skal i byen. Og til julefrokost D. 18!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nielsen

  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge den til jul, nytår og selvfølgelig til fødselsdage mm. Ville bruge den til næsen alt, for den har nogle rigtig flotte farver, som man kan lave mange flotte looks med!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Årh den ser lækker ud! Kunne være dejligt at have den til de kommende julefrokoster, min bedste venindes 20 års og min farmors 82 års fødselsdag her i starten af december

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Skal helt sikkert bruges nytårsaften!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Erika

  Hvornår jeg ville bruge den? Jeg har ikke en bestemt dato fordi nilens jord er noget man bruger hverdag, det er et så skønt produkt og denne palette er så dejlig neutral så det er en palette jeg ville bruge hver dag ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Linroed

  Iiih! Det ville jeg da bruge til juleaften og nytårsaften! 🙂 og fordi det holder så længe vil jeg også bruge det til min søsters konfirmation til Maj!
  Det er en alt for lækker palette! Held og lykke til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Ville bruge den til min lillebrors 18års fødselsdag <3
  Perfekte farver til den kjole jeg ska ha på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg ville elske at vinde denne lækre palette.
  Da jeg er allergisk overfor virkelig meget make up, og derfor kun kan købe “natur” make up som nilens jord og youngblood. Kan man hurtig blive fattig.
  Jeg står lige præcis og mangler disse farver til en julefrokost jeg skal til i december 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole Nielsen

  Jeg ville helt sikkert give paletten til min lillesøster, fordi hun altid lægger makeup på mig, når jeg skal noget. Vi bruger altid hendes paletter, så hun skal da selvfølgelig forkæles med en ny lækker en <3
  Udover det, vil jeg bruge den til nytår, der passer farverne perfekt til ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil bruge den til Jul og Nytår, samt alle kommende fester og begivenheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Rønnow

  Når jeg skal til julefrokost med vores naboer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil rigtig gerne bruge den til jul, min fødselsdag til januar, rejse til februar og til min konfirmation i marts 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Jeg vil bruge den til jul og nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Den vil jeg give til min datter, så hun kan bruge den til jul og nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Iversen

  Jeg har lige sat denne palette på min ønskeseddel, men det ville være vildt lækkert at vinde den <3

  – Jeg vil bruge denne vildt lækre palette med de fedeste farver til enhver fest og selvfølgelig til nytår, som jeg skal fejre med de de dejligste mennesker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Christiansen

  Jeg vil bruge den til juleaften, og til min lille søsters konfirmation
  Og bare til hverdag for at føle sig ekstra smuk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige sat denne vildt lækre palette på in ønskeseddel, så det kunne da være vildt lækker at vinde den <3

  – Jeg vil bruge denne palette med de flotteste farver til enhver fest og mulighed jeg får og selvfølgelig til nytår, som jeg skal fejre med de dejligste mennesker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Til jul og nytår samt når jeg skal til galla på mit gymnasium til forår naturligvis! Det ville virkelig være prikken over i’et.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg vil bruge den til jul, nytår og fødselsdagsfester. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Elise

  Har været forelsket i denne lækre palette lige siden den kom på markedet! Elsker Nielens Jord, og den her er bare #1 på ønskelisten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline R

  Virkelig lækre farver! Den skal helt sikkert bruges til nogle smookey eyes til den årlige julefrokost med hele gymnasiet! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva

  Nåårh tror den ville passe perfekt med min nytårs kjole, den nemlig gået lidt og manglet det sidste pift!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Omg!! Den er jo fantastisk! Den ville være perfekt til min 20 års fødselsdag, jul og bestemt også til nytårs aften! Jeg elsker den allerede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Holmer

  Vil bruge den til min fødselsdag den 18. December, til jul, den 25. December og selvfølgelig til nytår!
  Den er så lækker og er helt tosset med nilens jord!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg er ikke den type som går med øjenskygge, mest fordi jeg ikke kan finde ud af at ligge det ordentligt så det bliver pænt. Men jeg vil super gerne begynde på det, da jeg synes det begyndte at blive kedeligt kun med mascara. Jeg vil selvfølgelig bruge det til min mormors julefrokost, når jeg lige har øvet mig lidt først 😉 og så til nytår som jeg holder i Berlin med min kæreste. Jeg vil selvfølgelig også begynde at bruge det til hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie Bak

  Super flotte farver.. Denne ville være perfekt for mig at bruge til hverdag faktisk, da mit ansigt godt kunne trænge til lidt mere glød fordi jeg ikke har ret meget glød selv i forvejen. Held og lykke til alle jer andre også:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Østergaard

  Jeg ville helt klart bruge den til alle tænkelige begivenheder! Den er SÅ flot, men den ville helt klart blive brugt til galla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivalo Hansen

  Jeg ville bruge den fine palette hver dag bare fordi det er super lækkert <3 😀 IIih håber jeg vinder ! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa Jensen

  Jeg vil bruge den smukke palette til de kommende julefrokoster, juleaften og nytår! Samt alle andre dage i året ender det nok med… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Aaby Larsen

  Jeg ville bruge den lækre palette den 12 december hvor jeg skal til julefrokost med mine veninder fra min efterskole. Derud over ville jeg bruge den juleaften, nytårsaften og andre specielle aftner <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Nej, hvor er den flot! Den ville passe perfekt til alle de julefrokoster og fester der er i vente i løbet af december – og ikke i det mindste nytår! Krydser hænder, fingre, ben og tæer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ååh, den skal bruges til nytår, helt sikkert!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth koertz

  Omg hvor er det nogle overdrevet lækre farver
  Bruger en del øjenskygge til hverdag, da jeg godt kan lide at skabe fokus på mine øjne, og denne palette vil helt sikkert kunne skabe nogle rigtig lækre øjne.
  Den kan bruges til både hverdag og fest, og ville bruge den til begge dele.
  Men tror den kunne skabe nogle lækre smokey eyes til nytårs aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth koertz

  Omg hvor er det nogle overdrevet lækre farver
  Bruger en del øjenskygge til hverdag, da jeg godt kan lide at skabe fokus på mine øjne, og denne palette vil helt sikkert kunne skabe nogle rigtig lækre øjne.
  Den kan bruges til både hverdag og fest, og ville bruge den til begge dele.
  Men tror den kunne skabe nogle lækre smokey eyes til nytårs aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Pedersen

  Årh det kunne være så lækkert! En ekstra fødselsdagsgave her d. 25 november ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Mogensen

  Den vil blive brugt både til hverdag og fest. De mørke toner er geniale til nytår og fest, og de lyse nuancer perfekte til hverdags-look :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Dalsgård

  Jeg vil bruge paletten til juleaften og nytårsaften selvfølgelig! kan se der også gemmer sig lidt glimmer så det kunne være perfekt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Andersen

  Både til fest og hverdag wow hvor er den bare flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ville bruge den til hverdag, så jeg ville komme til at se meget bedre ud end jeg plejer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Nguyen

  Jeg kunne godt tænke mig at bruge denne palette til at lære at lægge øjenskygge, hvor jeg tænker at hjælpe min mor og min søster til jul og nytår med at lægge den på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla christensen

  Først og fremmest ville jeg bruge den ikke mindst til når jeg skal i byen, men også nytårsaften og ikke at forglemme, GALLA! Har galla d. 28 februar og har fundet den lækreste kjole og farverne i paletten passer perfekt til at jeg kan skabe det helt rigtige look!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Thomsen

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at vinde paletten, da det kunne være den perfekte julegave til min bedste veninde. Hun har været en kæmpe støtte det seneste år, så det kunne være den perfekte tak fra min side af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Illum

  Jeg er kæmpe fan af Nilens Jord og bruger stort set ikke andet makeup end deres. Denne palette har de flotteste farver og jeg ville da bruge den til en hver tænkelig lejlighed også i hverdagen! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Svendsen

  Som den dulle jeg er, vil jeg med glæde bruge den hver dag, undtagen søndag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Svendsen

  Som den dulle jeg nu er… Vil jeg med glæde bruge paletten hver dag, UNDTAGEN søndag, der bliver jeg hjemme og er grim i nattøj 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka Mikkelsen

  Jeg vil bruge den til at pifte eksamenslæsningen op indtil slutningen af januar.. Derefter køber jeg en afbudsrejse og smutter et varmt sted hen hvor der skal festes og der i den grad bliver brug for noget lækkert make-up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Martinsen

  Jeg har virkelig kigget på den så mange gange, men har desværre ikke fået råd til den endnu. Hvis jeg vandt den ville jeg seriøst bruge den til alt.. Også ville min bedste veninde nok også blive ret glad for hun nu kunne få sin i fred, når hun er på besøg ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikkie Ann

  Vil være den perfekte julegave! Har allergi for sååå meget make up, men Nilens Jord..! Det kan min hud holde til! Ejer kun deres produkter, hvilket er en dyr fornøjelse på SU!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Spanggaard

  Virkelig flotte farver som kan bruges til alt. Jeg ville selv bruge den til fester, og også til jul og nytår som er lige om hjørnet, hvis jeg var den heldige vinder! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Spanggaard

  Det er super smukke farver som kan bruges til alt. Jeg ville især bruge den til fester, og til jul og nytår som er lige om hjørnet, hvis jeg var så heldig at vinde! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville gerne vinde den til min bror s kæreste så som jeg kan give hende en julegave da hun kæmper med mange ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg ville da bruge denne skønne give away til enhver lejlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil bruge den til alle de særlige lejligheder der kommer her til december måned! Den er perfekt til alt det jeg skal!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vil gerne bruge den på øve mig på lægge makeup, og så kan jeg bruge den til julemakeup og nytår. Den er mega fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Hansen

  Jeg skal da bruger den hver gang skal jeg noget særligt!! 🙂 ELSKER Nilens Jorden Make-up :heart_eyes: Vil bruge den hele tiden og altid :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg vil bruge den til min fødselsdag, til jul og til nytår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jakobsen

  Hvornår ville jeg ikke bruge paletten? Den er jo super lækker med de farver 🙂 Men jeg ville klart lave et lækkert look både til jul og til nytår, og til hverdag ville jeg lave lidt simplere neutrale looks. Så ja, det vil klart være en palette med rigtig mange muligheder <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ville elske at vinde den! Er lige blevet opereret, så ville være skønt at kunne bruge den når jeg må komme ud igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Vil med glæde vinde denne ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Jacoben

  Jeg ville klart bruge paletten til hverdag, men også helt klart til alle de kommende julefrokoster, hvor et helt neutralt look ville være perfekt for mig. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Til dette års julefrokoster – samt nytårsaften. Har aldrig prøvet Nilens Jords øjenskygger, men bruger nogle af deres andre produkter, så kunne være sjovt at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Lenius

  Ville bruge den til julefesten på min skole, juleaften og nytårsaften! <333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Lenius

  Ville bruge den til julefesten på min skole, til jul og til nytår <333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca Andreasen

  Jeg ville bruge denne palette til julefrokosterne der kommer nu her – jeg har blandt andet en julefrokost med pigerne fra min klasse (2.g på handelsskole), som jeg helt klart ville bruge den til! :stuck_out_twe:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville bruge den både til daglig og til fest. Jeg har ikke en rigtigt god “basic” pallette, så de ville være lækkert!
  De mere neutrale jordfarver (hele venstre side) er gode til at give lidt dybde og noget fokus på øjnene til hverdag, imens farverne til højre ville være gode til mere festlige lejligheder, og det er ikke dårligt med alle julefrokoster der kommer nu her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie skov

  De flotteste farver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg vil bruge den juleaften, til nytår og bare generelt til fester.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg vil bruge den juleaften, nytårsaften og generelt til en tur i byen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Friis

  Jeg vil bruge den i min hverdag og til fester, kan godt lide at gøre noget ekstra ud af mig selv, selvfølgelig også til fester, hvor man skal være mega lækker, man har jo lov til at være single!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde V Jensen

  Vil bruge den både til frdt og på de hverdage man lige gør lidt ekstra ud af sig selv Den her har lige de farver jeg elsker at bruge, samt ser kvaliteten lækker ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt Fejfer Olsen

  Til de dage hvor humøret ikke er i top, og man mest af alt bare ville ønske, at man havde noget god makeup, som kunne hjælpe dagen på vej ! Og til de ekstraordinære dage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea A

  Wow, jeg elsker farverne i paletten! Jeg kan godt lide, at den både har de helt neutrale farver, som man kan bruge i hverdagen, men også lækre glimmer farver, som jeg klart ville kunne bruge til jul og nytår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Milbrat

  Den er bare så fin… Jeg har været udsat for et trafik uheld og fik piskesmæld i 2008 og jeg er stadig fanget i systemet hvilket har fået mig ned med nakken mere end en gang. I alt det her har mit fokus været på min familie så mine børn ikke skulle lide for meget overlast pga mig og på en ydelse svarende til bistand er der ikke meget tilbage til en selv. Jeg fylder 30år her d.29 November så der ville jeg bruge nogen af de flotte festlige farver og jeg skal starte i en Salon på mandag i noget praktik hvor det ville være dejligt at have noget ordentligt pænt lækkert make-up jeg kunne gøre mig selv pæn med når jeg afsted til at booste min selvtillid som er ikke eksisterende mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Larsen

  Jeg selv ville bruge de flotte lyse og nude farver til hverdags looks, og så så ville jeg bruge de mørke til nogle flotte smokey eyes her til nytår og måske også nogle julefrokoster 🙂 Dog ville jeg give den her palette til min lillesøster i julegave for jeg vil så gerne give hende en super god gave, men som studerende er det lidt svært at få råd til lige præcis de ting hun ønsker sig (søstre ønsker sig selvfølgelig aldrig noget billigt :p ) og mon ikke også jeg så ville kunne få lov at låne den alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Molnit

  Jeg ville bruge paletten til nytår samt juleaften! Det er utrolig smukke farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg har netop skrevet den på min ønskeliste til jul! Jeg venter en lille pige i slutningen af december, og trænger i høj grad til lidt mor-forkælelse efter 9 mdr med frøkenen i maven på hendes præmisser! Jeg ville bruge de lyse farver til daglig øjnmakeup og blende med de fine mørke farver når farmand og jeg skal på date igen 🙂 også kan jeg jo altid gå all og lave en lækker smookey når jeg for alvor bliver klar igen til en tøse aften i byen i kort kjole og høje hæle! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ville bruge den når min dejlige veninde holder 20-års fødselsdag <3 Og så til jul og nytår! Og der kommer garanteret mange begivenheder hvor jeg kan få brug for denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Hver dag ville jeg glæde mig til at bruge den.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Den ville min datter vruge bpde til hverdag og. Fest. Det er hebdes højeste ænsje til jul men da jeg er på færtiidslension er økonomien meget stram så jeg har ik lige råd til så fin en gave så keydser virkelig fir at keg kan overraske ifhglæde hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil bruge den til jul⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Jeg ville give den til min skønne søster, som helt sikkert ville få den brugt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  De fede øjenskygger vil være helt perfekte til alle julefrokosterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Jeg tænker hver dag.. jeg synes ikke at det gør noget at man gør noget ud af sin makeup til hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Poulsen

  Disse skønne naturlige farver ville give et lækkert præg til de fester julen bringer med sig – julefrokoster, juleaften, nytår osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Jeg ville bruge den til at gøre mig smuk og glamourøs på alle fester op til jul (adventsfester, familiemiddage,julefrokost) og så ville jeg, ikke mindst, bruge den på selve juleaften, hvor jeg ville kunne kreere et perfekt skinnende smukt look som passer for en lang og festlig dag og aften!
  Krydser fingre! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil bruge paletten til julefrokosten, nytårsaften, men også til andre festlige lejligheder ude i byen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  den ville være perfekt til julefest på uni 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Hansen

  Hele tiden! Der er jo en masse smukke kombinationer så den jo bruges til en lækker hverdags makeup men også til festlige lejligheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Hansen

  Hele tiden! Der er jo en masse smukke kombinationer så den kan jo bruges til en lækker hverdags makeup men også til festlige lejligheder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville blandt andet bruge den smukke palette sammen med min veninde, når vi skal fejre nytår i Berlin! Det bliver helt vildt og vores sidste aften sammen i lang tid, da jeg flytter ud af landet <3
  Krydser fingre, tror den skulle gå med i hendes gave til turen…. Hun trænger til lidt forkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KFG

  Til hverdag 🙂 Det ser ud til at være nogle skønne farver som kan sætte et lille spil på hverdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg ville både bruge den til hverdag og fest. Flotte farver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Jeg ville bruge paletten når jeg skulle i fest tøjet.. sikke nogle skønne farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Nu er det jo snart jul og det ville jo være en kærkommen lejlighed til at svinge make-up penslerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  De lysere farver ville jeg bruge til hverdag 🙂 og de mørkere ville være smukke til nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Skal da bruges til nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Er man for meget sminkedukke, hvis man gerne ville bruge den til hverdag? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Virkelig fine palette! Jeg ville elske at bruge den til diverse byture, og helt klart også til julefrokost med min klasse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Nu hvor julefrokosterne begynder vil det være oplagt at bruge dem der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil forære den til min søde mor, som har hjulpet mig meget på det seneste. Hun trænger til lidt lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Spørgsmålet er måske nærmere: Hvornår vil jeg IKKE bruge den?
  Men julefrokoster, juleaften og nytårsaften er især nogle af mine bud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville da bruge den hver dag. Der er da altid en anledning til at smide lidt lækre farver på øjnene :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Holmgren

  Jeg ville bruge paletten til jul og nytår looks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg vil bruge den hver dag,da det er de farver jeg bruger i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte arp

  Nilens jord er fantastisk :smile_cat: Jeg ville give den i gave til min skønne datter som ville elske den :147: og hun ville helt sikkert bruge den til hver en fest hun skal til. Håber og danser en “Bare det bliver mig” dans :122:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Jeg elsker makeup og øjenskygger så hvis jeg er den heldige vinder vil jeg nok bruge den hver dag. Hvorfor skal man have en anledning til at se godt ud..? Jeg synes at når man ser godt ud har man også nemmere ved at have det godt…
  Krydser hvad krydses kan! Har kigget efter præcis denne palette længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy

  Vil tage den i brug den 5 dec da jeg skal til min første julefrokost i mange mange år. Og så det helt uden mine børn (har 6 banditter) så nu skal det nydes jeg bare kan komme ud og hygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Sjölund

  Jeg vil bruge den så tit, jeg overhovedet kan! Jeg har en masse arrangemente, i de kommende uger, så jeg vil jo selvfølgelig bruge den der

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min favorit-stil lately!