Dagens outfit & en masse rabat!!

Få smuk hud til ingen penge

Godaften honeys <3 Lige om lidt er det jul – for det er jo 1. søndag i advent idag! En ting jeg eeeeelsker om søndagen – det er at forkæle mig selv. Og dertil har jeg en virkelig lækker ansigtsbørste som der er god til at rense huden med! Ansigtsbørsten er kaldet X-brush – og den kan faktisk også bruges til andet end ansigtet. Den har 5 forskellige børstehoveder og kan bruges til henholdsvis ansigtsmassage, som fodfil, som makeup svamp, og selvfølgelig som ansigtsbørste – faktisk kan X-brush bruges over hele kroppen. X-brush er rigtig god til at rense ens porer i ansigtet med, og samtidig er den også velegnet imod uren hud.
 photo 12305673_1030256067038238_1107225927_n_zpsxyxeyspv.jpg
X-brush bruges således: Rens det område som du ønsker at behandle. Derefter skal du påsætte den børste du gerne vil bruge. Så skal du dyppe det i en creme, tænde for børsten – og så arbejdes cremen ind i huden med cirkulære bevægelser! Nemt ikke?
 photo 12312058_1030258247038020_1089750832_n_zpstoissyco.jpg
Hvis I godt kunne tænke Jer lidt selvforkælelse, så kan jeg helt klart anbefale Jer denne børste! Den koster kun 199 kr. hos Facebrush.dk og I kan købe den lige her <3 I kan også læse meget mere om den inde på deres side.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit & en masse rabat!!