60% rabat på bodycon kjoler!! Men kun i 30 minutter!

Dagens outfit & en masse rabat!!

Godaften dolls <3 Her idag har jeg været sammen med Mette – vi har hentet lækre bagels i storcentret og slappet af herhjemme med Orange County (den serie er jeg begyndt at se igen – men det har I nok bemærket hvis I følger min snapchat hehe). Det her indlæg skal dog handle om noget som jeg virkelig har savnet at lave til Jer……. Nemlig dagens outfit indlæg!! Jeg har simpelthen haft så travlt med alt muligt siden mine bryster er blevet lavet, og derfor har jeg slet ikke fået lavet nogle ordenlige outfit indlæg… Men det skal der altså laves om på nu, og fra nu af så begynder der igen at komme en masse forskellige af mine outfits op herinde regelmæssigt – jeg elsker jo tøj hehe. Idag havde jeg faktisk helt nyt tøj på. Læderjakken fik jeg fra Utopia Clothing, og både kjolen og støvlerne er købt hos Asos. Jeg er helt vild med læderjakken og dens sølv detaljer – den er rigtig rå, og kan gå til et par jeans, men samtidig også til en kjole og et par støvler som jeg har stylet den med her. Derudover så ville den også være perfekt her til juletiden hvis man nu tog en lækker tyk strik på indenunder! Det ville se super godt ud. Men som jeg har nævnt flere gange her på det seneste så crusher jeg på kjoler og nederdele, så derfor tog jeg den på med en kjole idag. Min kjole er jo som sagt fra Asos, og den er rigtig dejlig til hverdag. Jeg har lige købt den og jeg har allerede haft den på i skole.. Mine støvler kom med posten forleden dag, og for en som mig der simpelthen elsker thigh high boots – så er de her virkelig perfekte!! Omme bagpå har de også sådan noget snøre-halløj, og det giver lige lidt ekstra og gør dem unikke. Men nå, ikke mere snak – nu vil jeg vise Jer tøjet istedet hehe.
 photo DSC07434-001_zpselhchxx2.jpg photo Desktop4-001_zpsjfpyfdrh.jpg photo DSC07402-001_zps8sx4weup.jpg photo Desktop-001_zpsvzkil2v8.jpg photo DSC07427-001_zps62jzyiaj.jpg
Køb de forskellige ting her: LÆDERJAKKE // KJOLE // STØVLER. Det skal forresten lige siges at I kan få 10% rabat på alt inde hos Utopia Clothing (min læderjakke er derfra) resten af november måned hvis I bruger koden – kassandra <3 Og inde hos Asos (mine støvler og kjole er derfra) kører de en black friday kampagne som der også gælder den måned ud, og der kan I få 20% rabat på alle ikke-nedsatte varer hvis I bruger koden – cyber <3 Happy shopping!! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

60% rabat på bodycon kjoler!! Men kun i 30 minutter!