Kylie Jenner & Kris Jenner's mest pinlige episode everrrr!

Tæller dage, minutter & sekunder. 13 dage til min brystforstørrelse!

Godaften sweethearts <3 Okay nu nærmer min brystforstørrende operation sig virkeligt!! Idag er der kun 13 dage, og eftersom det jo er imorgen lige om lidt, så er der kun 12 lol. Sådan der foregår alle mine dage her for tiden – med at tælle ned. Jeg tæller alt ned der kan nedtælles. Jeg tæller ned hvor mange dage der er til operationen, jeg tæller ned hvor mange dage der er til fredagen inden min operation hvor jeg får at vide hva tid jeg skal opereres – jeg tæller virkelig alt ned. Ventetiden ligenu er ulidelig for mig føler jeg. Jeg har betalt alle pengene for operationen – så nu må den store dag altså også bare godt komme hehe. Selvom jeg glæder mig så ufatteligt meget, så er jeg stadig mega nervøs for narkosen! Jeg håber at det hele kommer til at gå fint og at jeg føler mig mega godt tilpas, men jeg er sådan en der nemt kan begynde at græde på selve dagen fordi jeg bliver så nervøs og at det jo er så stor en ændring der kommer til at ske. Pga. at jeg er sådan så er jeg også SÅ glad for at jeg har valgt at få lavet mine bryster hos Nygart. Jeg følte mig så godt tilpas til forundersøgelsen, og hver gang jeg har været i tvivl om det mindste så har jeg ringet til dem – og de har været mega gode og søde til at hjælpe og det er så dejligt for det beroliger mig og fjerner lidt af min nervøsitet. En ting jeg dog er ret ligeglad med det er smerten efterfølgende – jeg har faktisk slet ikke tænkt over at jeg kommer til at få ondt for jeg har så travlt med at glæde mig til det hele og derfor så tror jeg også at selvom jeg måske kommer til at være i et smertehelvede så skal det nok gå over hurtigt for til den tid har jeg ligesom endelig fået mine bryster!!! Omg det virker så skørt at skrive hehe. Anyway, jeg prøver jo virkelig til at få tiden til at gå her for tiden – og her den anden dag var det weekend, og jeg havde intet at lave… Så gæt hvad jeg gav mig til bare for at tiden skulle gå? Jeg sov. Jeg sov hele min dag væk fordi tiden seriøst bare skal gå i turbofart ligenu hehe. I can’t wait anymore!! Bliv nu den 3 november pleeeeaseeeee!!

Husk forresten at jeg for nogle uger siden lavede en video omkring alt det med at jeg har taget denne store beslutning. Videoen lavede jeg for cirka 3 uger siden. Jeg snakker om mine overvejelser, gode tips og forhåbninger osv. I kan se den her:

Mine bryster skal jo som sagt laves hos Nygart, og de har fri konsultation der så hvis I går derude og overvejer at få lavet Jeres bryster, så kan jeg helt klart anbefale Jer at tage til en gratis forundersøgelse hos dem. Jeg er så tilfreds med hvordan alt er forløbet indtil videre! Derudover så kan I også tilmelde Jer deres nyhedsbrev lige her, og følge deres facebookside lige her. Og sidst -men ikke mindst, så har de også en snapchat! Og derinde filmer de nogle gange LIVE fra operationerne!!! Så hvis I gerne vil se hvordan sådan noget foregår, så følg dem – deres snap er NygartSnap. Jeg sidder flittigt og følger med nu hvor det snart er min tur hehe.

Hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylie Jenner & Kris Jenner's mest pinlige episode everrrr!