Nelly wants

Ellos beauty products

Forleden modtog jeg en helt masse lækre beauty products fra Ellos. Jeg elsker virkelig skønhedsprodukter – alt makeup, hårprodukter og produkter til kroppen – det er det lækresteeeee!
 photo DSC07140-001_zpsg15qedc4.jpg photo DSC07141-001_zpsyzpgovq4.jpg photo DSC07142-001_zps0q6uut6b.jpg
Jeg modtog blandt andet lipgloss, neglelak, neglelaksfjerner, pudder og meget andet som I også kan se på billederne. Jeg forbinder egentlig altid Ellos med tøj da det altid er tøj jeg shopper hjem hos dem – men nu har de altså også lækre beauty products i deres sortiment, og det er altså noget jeg slet ikke vidste! Jeg er mega vild med de to lipglosser, især den røde – den er jo for nice her til efteråret og vinteren. Jeg elsker virkelig røde læber når det kommer til vintertid – jeg syntes det er den perfekte vinterfarve! Derudover så kan jeg se at de også sælger mange nice produkter til øjenbryn – så måske jeg skulle shoppe lidt hjem der hehe. I kan shoppe Ellos makeup HER, Ellos hårprodukter HER og Ellos kropsprodukter HER <3

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly wants