Ellos beauty products

15% rabat på Nelly – kun IDAG

Hej honeys <3 Jeg vågnede tidligt imorges og var henne og få sat øjenvipper på, og derefter har jeg været herhjemme hvor jeg har været i fuld gang med geografi rapport til på mandag… Derfor har bloggen også stået stille. Jeg ville dog lige tippe Jer om at I kan få 15% rabat på alt hos NELLY, men kun idag! Herunder er der nogle af mine seneste faves:
 photo Desktop3_zpsqbdbaohl.jpg
Køb de forskellige ting her: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER.

Brug koden – 15off – for at få rabatten <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos beauty products