Kjoler til 100 kr. kun :o

Skønhedstip: Få fyldige øjenbryn

Godaften <3 Jeg har egentlig fortalt Jer om det her før, men det er efterhånden rigtig lang tid siden – og derfor ville jeg lige re-poste dette beauty tip, i tilfælde af nogle af Jer endnu ikke har set indlægget. Mit skønhedstip går ud på hvordan man får fyldigere øjenbryn. Eller, det er egentlig ikke mit skønhedstip – min veninde Emilie fortalte mig om det, og derfor måtte jeg selvfølgelig prøve det, og jeg fandt hurtigt ud af at det virker!! Jeg har for 1000 år siden, tilbage i mine unge teenage år (lol hør hvor gammel jeg lyder nu), ødelagt mine øjenbryn. De blev alt for tynde, og siden da har de faktisk taget evigheder om at vokse ud….. Det er gået så langsomt – indtil jeg begyndte at smøre hvidløg på mine øjenbryn!! Det er ikke ligefrem lækkert at ens øjenbryn lugter af hvidløg, men det er effektivt – og hvem lugter os lige til andre folks øjenbryn????
 photo DSC05103-001_zps45b72924.jpg
Hvis I også gerne vil have fyldigere øjenbryn så skal I simpelthen bare tage et lille stykke fra et hvidløg, skære den midt over, og smøre det på Jeres øjenbryn. Det kan godt svie lidt til at starte med, men det går hurtigt væk – det er kun fordi at man virkelig står og gnider det godt ind i øjenbrynet. Jeg plejer at tage det på om aftenen inden jeg går i seng – og så vasker jeg det af om morgenen.

Håber at I kunne bruge tippet til noget <3

Hvis I endnu ikke har set det så har jeg også blogget om et lille mode tip før idag – en masse smukke kjoler til kun 100 kr. per styk! Se indlægget lige her <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til 100 kr. kun :o