Status efter 7 dages detox: Tabt 3 kilo

Noget af mit skoskab

Hej honeys. I har længe efterspugt om I måtte se min skosamling – og jeg skal ærligt indrømme at den er gået fra at være enorm, til at være virkelig lille. Jeg ejede så mange sko som jeg aldrig gik med, og derfor solgte jeg dem. Nu har jeg nok omkring 20 sko ialt – og her ser I så de 7 par high heels jeg har. Jeg har også nogle støvler med en høj hæl – men de skal ikke stå på denne rumdeler. Jeg købte rumdeleren ind til stuen fordi jeg igen vil til at have mange sko, og der er meningen så at alle mine stiletter skal stå her på. Mine støvler med high heels, og min flade støvler og sko – de skal stå ude i gangen på en anden reol. Jeg har lige fået hjælp til at samle min rumdeler imorges, og som I kan se så er det også meningen at mine små håndtasker skal stå sammen med stiletterne – de to ting går jo rigtig godt sammen hehe.
 photo DSC06637-001_zpslpjwa6fc.jpg photo Desktop3-001_zpscwpjdfhu.jpg
Som I kan se så er alle rummene slet heller ikke fyldt ud endnu – og det er jo som sagt pga. min mangel på high heels hehe. Jeg overvejer dog om jeg skal stille et duftlys på en af hylderne os og måske lidt andre pynteting så det bliver endnu mere girly 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status efter 7 dages detox: Tabt 3 kilo