Brystforstørrelse video om alt!!!!

Føler mig som en prinsesse

Hej sweeties <3 Jeg er næsten lige kommet hjem efter en lang dag i skole (eller den var ikke lang som i kedelig, for havde det faktisk mega sjovt, den var bare lang som i at jeg havde sent fri) – og efter skole var jeg oppe i byen med Malene og derefter mødtes jeg med min søster og hendes veninde for at købe en gave til min mor, det er nemlig hendes fødselsdag her idag. Jeg er så lige kommet hjem nu og slapper bare total af, imens jeg lige får lavet mig et par toasts lol. Hvorfor har jeg ikke købt en toastmaskine før tænker jeg bare?! Jeg elsker bare den smeltede ost der flyder ud over alle kanterne af min toast. Hahah…. Anyway, udover at fortælle Jer hvad jeg har lavet idag, så ville jeg også lige blogge om to af mine elskede kjoler, for jeg er nemlig blevet spurgt ind til hvor de kan købes – og det skal jeg selvfølgelig nok linke til!
 photo Outfits - 2015_zpsohucrjwg.jpg
Køb dem her: BLÅ KJOLE // GUL KJOLE.

Når jeg har de kjoler på så føler jeg mig virkelig som en prinsesse! Jeg elsker dem. De er så smukke og farverne er perfekte. Jeg elsker måden de sidder på ens krop – jeg syntes de er så fine, enkle og stilede 🙂 Jeg har dem i en str. 36 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brystforstørrelse video om alt!!!!