Mine yndlings boots til efteråret

Den perfekte efterårs-cardigan & bøjle/kæbeoperation snak

 photo FullSizeRender-001_zpsfnjsotkt.jpg
Hej honeys <3 Jeg er endelig begyndt at få det bedre hvad angår min blærebetændelse, og derfor var jeg også ude idag og skyde lidt forskellige outfit billeder med min lillebror. Jeg bloggede jo igår om disse boots – og at de seriøst er de perfekte boots til efteråret – og det samme gælder faktisk den cardigan jeg har på! Den er så dejlig, og varm. Jeg har lige fået den hjem med posten, og jeg overvejer virkelig at bestille den i flere farver for den vil også være lækker til vinter. Det er sådan en rigtig hygge-cardigan syntes jeg. Man kan have den på derhjemme når man slapper af, men samtidig også hvis man skal ud og ordne nogle hurtige ting, eller man kan tage den på med et par lårhøje støvler og style den lidt op. Jeg er helt vild med min!
 photo FullSizeRender2-001_zpsglvu4ajy.jpg photo FullSizeRender1-001_zpsk9hfrvhv.jpg photo FullSizeRender 2-001_zpsmtoglj6r.jpg
Køb mit outfit her: CARDIGAN // BOOTS // TASKE.

Som I kan se herunder så kan både støvlerne og cardiganen fås i mange forskellige farver – og begge dele er til fornuftige priser 🙂
 photo Desktop_zpsv5jqvzpc.jpg
Køb det her: BEIGE BOOTS // HVIDE BOOTS // SORT CARDIGAN // ROSA CARDIGAN // BRUNE BOOTS // SORTE BOOTS // LYSEGRÅ CARDIGAN // MARINE CARDIGAN // MØRKEGRÅ CARDIGAN.


Nu er jeg lige kommet hjem og ligger bare i min seng og kigger billeder fra idag igennem. Jeg har også lige spist en kæmpe bagel så derfor kan jeg ikke bevæge mig lol. Jeg skal egentlig rydde op, men det må lige vente en times tid haha. En ting jeg virkelig er begyndt at ligge meget mærke til det er min kæbe!! Jeg glæder mig så meget til at jeg får den og mine tænder ordnet – især pga. min slemme hovedpine. Jeg har dog lang vej endnu – for jeg har jo ikke engang været inde på sygehuset og fået dem til at se på det endnu.. Jeg var ved tandlæge for nogen måneder siden hvor jeg fik en henvisning til kæbeafdelingen på Esbjerg sygehus, men der er rigtig lang ventetid, så ligenu går jeg egentlig bare og venter.. Jeg ville ønske det kunne blive sat igang ligenu og her, så jeg bare kan få den bøjle på, tiden kan gå, og jeg kan blive opereret og derefter at det så er helt slut… Men sådan er det desværre ikke. Jeg ved der er mange af Jer derude der også har været igennem det samme/eller ligenu er igang med det samme forløb, og jeg tænkte på – hvor lang tid gik der fra i var henne på sygehuset og de sagde “god” for det – til i rent faktisk kom igang med forløbet og fik bøjle på???

<3

16 kommentarer

 • Signe Buur

  Hejsa! Jeg fik for 3-4 måneder siden en kæbeoperation, så jeg forstår godt din nysgerrighed! Jeg selv googlede alverdens ting og sager vedr. Tænder og kæbe;-) jeg er dog yngre end dig, jeg er 20 år. Mit forløb med både tænder og kæbe her været igang siden jeg HIK i 3.klasse, men først i år fik jeg så operationen (jeg havde underbid) og de flyttede min overkæbe 3-5 millimeter frem, samt fik jeg knogleopbygning i underkæben.. Og jeg er sindsygt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har også underbid og skal have rykket min overkæbe frem (det sagde tandlægen hvertfald). Men dejligt at du er så langt indtil videre! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Sandra 🙂
  Det er forståeligt at du gerne hurtigt vil i gang med dit forløb. Jeg er godt i gang med mit kæbeoperationsforløb, Jeg skal dog først lige have en ganeudvidelse(SARME-operation) inden den ‘store’ kæbeoperation. SARME operationen skal jeg igennem d. 26 oktober, så det er jo lige om lidt! :O, ret uhyggeligt at tænke på men kun godt at den første operation snart er overstået!
  Da jeg først blev henvist til Rigshospitalets tand mund kæbe afdeling måtte jeg vente i omkring 6-9 måneder, da der er forholdsvis lang ventetid, før jeg kom ind til en samtale. Efter samtalen gik der en uge til 2 før de gik igang med at optage materiale samt informationer om mig. Jeg blev fotograferet fra alverdens vinkler med en pind i munden som jeg skulle bide på, samt fik jeg taget røntgenbilleder, aftryk og diverse målinger. Alt dette materiale blev sendt på en konferrence hvor alle mulige bøjletandlæger og kæbekirurger skulle blive enige om hvad der er den rette behandling for mig – dette tog en ventetid på ca. 2-3 måneder hvor jeg derefter fik den endelige plan af vide ved en samtale. Ugen efter samtale fik jeg bøjle på i undermunden.Man kan sige at der ca gik 1 år fra henvisning til bøjlen fysisk sad i munden. Jeg tror ventetiden er forskellig fra hospital til hospital. Jeg håber dog at du får hurtig svar og ikke skal have så lang en ventetid som mig <3
  hilsen Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Uhhhh held og lykke med det hele!!!! <3
   Det bliver nok noget af det samme her – for fik et brev fra sygehuset om at ventetiden er 10 måneder cirka, derfor kunne de ikke give mig en tid nu, men der ville komme en senere hen.. Tak for din besked! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Tusind tak!☺️
   Man kan jo sige det er ventetiden værd, især med dine smerter, men alligevel så kan 10 måneder godt føles som lang tid <3
   En ting jeg vil sige som du ikke skal glæde dig til i forbindelse med at få bøjle på, det er inden du skal have ringe på, så får du sat sådan nogle små blå elastikker imellem dine kindtænder, som skal danne mellemrum til ringene. Dem skal man ikke undervurdere, de er så træls at have i. Når bøjlen kommer på, er der kun problemer med blister de første par dage. Jeg har snart haft bøjle på i 6 måneder og jeg bemærker den næsten ikke længere ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Åh nej hehe…… Glæder mig bare til ALT er overstået <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Channe Reimer

  Hej
  Hvad er det for bøjle/operation du skal ud i? Der findes flere forskellige operationer indenfor faget.. Blev selv opereret i kæben for godt 1,5 år siden. Og fået en “bøjle” bideskinne som jeg skal bruge hver nat.
  /Reimer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Mine tænder ligger meget ned i undermunden og jeg har underbid som resulterer i hovedpine rigtig tit. Ved ikke præcis hvad det er før jeg har snakket med dem på sygehuset 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg er lige begyndt på min behandling med bøjle + kæbeoperation. Jeg var til noget konference inde på sygehuset, og da de havde sagt god for det, gik der ca. 2-3 måneder før jeg fik bøjlen på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Okay så der er heldigvis ikke gået vildt lang tid for dig efter du var derinde 🙂 Held og lykke med det hele!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Når der er så lang ventetid, kan du benytte dig af frit sygehusvalg. Så i gang med at undersøge, hvilket privathospital, der har den bedste tandkirurg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg fik at vide Esbjerg er de bedste til kæbeoperationer – derfor har jeg valgt at holde ventetiden ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Efter jeg kontaktede min egen tandlæge sidste sommer, kom jeg til special tandlæge i København og fik lavede aftryk og alt sådan noget.
  Så blev jeg indkaldt til Næstved sygehus d.19-12-14 hvor en læge forklarede mig hvad der skulle foregå osv og om jeg stadig ville gå videre med processen, det sagde jeg selvfølgelig ja til.
  Kom så til konference i april og fik afvide hvad der præcis skulle ske, og fik så bøjle på i maj også er forløbet ellers bare kørt derfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Okay – jeg håber også mit kommer igang snart så! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephani

  Hej
  Hvad er det for et par fine grå bukser som du har på ? har du et link til dem? tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det er de populære Wrup booty bukser fra fitfashion.dk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings boots til efteråret