Skønhedstip: Få fyldige øjenbryn

Burgundy for fall

Hej sweethearts <3 Som jeg skrev igår så havde jeg det ikke helt godt, og det er kun blevet værre idag – derfor er jeg blevet hjemme fra skole, og nu er jeg så igang med at opdatere bloggen til Jer med en masse lækre indlæg. Jeg tænkte at jeg ville lave nogle indlæg med nogle af mine favorit farver og styles her til efteråret – og idag er jeg så lige begyndt med farven vinrød. Jeg syntes den er rigtig flot og feminin – og jeg elsker farven til en smuk stram kjole, men også en fed top f.eks. Herunder har jeg fundet nogle af mine favorit vinrøde items for tiden:
 photo vinroslashd_zpsa8r77tdd.jpg
Køb de forskellige ting her: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER.

Jeg er helt vild med nr. 5, nr. 7, nr. 9, nr. 10 og nr. 13 – det er mine absolutte favoritter!! Hvad er Jeres favorit farve her til efteråret? Måske kan det være at den farve bliver hvad I kommer til at se i næste indlæg 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedstip: Få fyldige øjenbryn