Burgundy for fall

Brystforstørrelse video om alt!!!!

Godaften honeys <3 Jeg har besluttet mig for en ret stor ting – og det er at jeg skal have lavet en brystforstørrelse!! Istedet for at jeg skriver en helt masse om det, så har jeg tænkt mig at lave nogle små videoer igennem det hele, så Jer derude kan følge med hvis der nu sidder nogen og skal igennem det samme, eller hvis I bare syntes det måske er spændende at få indblik i – jeg ved hvertfald at jeg ville syntes det er super spændende! Jeg vil ikke skrive mere om det – for i min video fortæller jeg en helt masse, så den syntes jeg at I skal se istedet:

Jeg ved godt at I ikke kan se hele mit outfit i videoen, men jeg har været ude og tage outfit pics til Jer alligevel af det outfit jeg havde på, så dem deler jeg lige herunder:
 photo DSC06836-001_zps89ww8lfq.jpg photo Bryst-001_zps5d9uvi4w.jpg photo DSC06832-001_zpswuhkjjv3.jpg photo DSC06856-001_zpskgbnljlt.jpg photo DSC06840-001_zpscpupeysw.jpg
Køb mit outfit her: BLUSE // SKO // (lignende) BUKSER // (lignende) SKJORTE.

Nu kommer Tille snart – så hende skal jeg bruge min aften på <3

26 kommentarer

 • .....

  Hvad kommer det til at koste for dig at få det lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   28.000 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Desiree

   Okay tak for svar 🙂 Jeg tror jeg vælger HC Andersens da det nok passer mig bedst.
   Jeg er ligesom dig høj og slank, men jeg har ammet 2 børn og vil gerne have fylden tilbage i mine bryster igen 🙂
   Tak – jeg håber på det bedste for os begge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg håber også på det bedste for os begge! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Desiree

  Hej Sandra
  Jeg syntes det er rigtig fint at du vil dele det med os 🙂 Jeg går selv med samme tanker og overvejelser. Hvad gav du for en forundersøgelse ved HC Andersens? Og valgte du runde eller dråbe formede implantater? Held og lykke med det, det skal nok gå godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   En forundersøgelse koster 700 kr. hos HC Andersen – men den er gratis hos Nygart 🙂
   Jeg har valgt runde – 275 cc medium profile hvis der er plads, og ellers 250 🙂
   Tak!! <3 Og held og lykke til dig også – hvis du ender med at få lavet dine også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia Guldberg

  Hej smukke 🙂 har du et link til din taske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Desværre smukke <3 Den er gammel fra Aldo..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hejsa, fedt du får det gjort, når det nu betyder så meget for dig, mit spørgsmål er, hvor stor er pris forskellen fra Kbh til Odense ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   I københavn hos Nygart hvor jeg skal have dem lavet koster det 30.500 kr. – men når man er fra Jylland så får man rabat, så derfor skal jeg betale 28.000 kr. Hos H.C. Andersen koster det 32.000 kr. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Håber operationen går godt og der ikke kommer nogen komplikationer. 🙂
  Jeg er blevet opereret mange gange. Dog ikke skønhedsoperationer. Jeg er blevet opereret i bl.a hjertet, fordi jeg ellers ville dø. Så jeg forbinder operationer med noget meget dårligt og alvorligt. Jeg ville aldrig selv vælge at blive opereret. Jeg fik store komplikationer desværre. Da jeg engang skulle opereres blev jeg ikke bedøvet i hovedet. Kunne ikke bevæge mig eller trække vejret. Så forfærdeligt. Men alle de andre gange er narkosen gået godt. Tit sprøjter de narkosen ind i venflonen i hånden. Der går kun få sekunder så er man væk. Når lige at blive lidt skidt tilpas, men kun kort. Når man vågner har man meget ondt. Jeg har en pacemaker. Et fremmedlegeme lige under huden. Synes ikke det er rart. Ville aldrig vælge at blive opereret pga skønhed og frivilligt få et fremmedlegeme ind i kroppen. Men hvis dine bryster betyder så meget for dig, skal du da få det gjort. Håber du bliver rigtig glad for det. Det skal nok gå godt. Ikke vær nervøs. Der bliver lavet mange af den type operationer:-)
  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak <3
   Ej uh det lyder ikke godt 🙁 Ej hvad mener du med ikke bedøvet i hovedet?! Nu er jeg bange haha. Altså ved godt mit hoved ikke skal opereres men stadig..

   Tak skal du have 🙂 Hav en god dag <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Hele min krop var bedøvet, men jeg var vågen. Jeg kunne ikke bevæge mig eller trække vejret. Det var som at være levende begravet. Har aldrig prøvet noget så ubehageligt. Min krop var stendød mærkes det til. Kunne jo heller ikke se. Eller tale. Sygeplejersken holdt mig stadig i hånden, så jeg anstrengte mig helt vildt selvom jeg ikke kunne bevæge mig. Fik klemt hende en lille bitte smule i hånden. Kunne høre alt hvad de sagde, men kunne ikke fortælle dem at jeg ikke var bedøvet i bevidstheden. Men de opdagede det efter noget tid pga jeg fik klemt hendes hånd en lille smule. Kunne høre de sagde jeg skulle have mere bedøvelse og så husker jeg ikke mere. Vågnede på opvågningen og havde sindssygt ondt. Fik derfor 2 indsprøjtninger med morfin og 1 med ketogan i løbet af en halv time. Når man får så meget mister man synet. Så kunne ikke se noget i flere timer efter operationen.
   Har været i narkose mange gange og det er kun sket den ene gang, at de ikke har fået bedøvet mig ordentligt. Så det skal du ikke bekymre dig om. Jeg skal snart have ny pacemaker igen. Uha jeg hader det. Ville aldrig selv vælge at blive opereret, hvis jeg var rask. Det værste jeg ved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ej omg du skræmmer mig!!! Kan godt forstå du aldrig selv ville vælge det så hvis du har været igennem noget så slemt :O

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det skal nok gå godt med din operation. Lægerne har jo efterhånden ret stor erfaring med brystforstørrende operationer. Det virker til at du har tænkt over det i lang tid og virkelig vil det. Så du bliver sikkert glad for det. Jeg har en pacemaker lige under huden. Synes altså stadig det er underligt at have et fremmedlegeme i sig. Det vænner jeg mig aldrig rigtig til. Men nu skal jeg jo også tage nogle forholdsregler. Det tror jeg ikke man skal med kunstige bryster. Jeg må f.eks ikke have min mobiltlf i nærheden og heller ikke stå ved de der tyverialarmer der er i butikker. Får også ret tit kraftige smerter ved pm. Den ligger i en lomme under huden. Ved ikke om det er det samme man gør ved kunstige bryster.
  Har du fået at vide hvad der er i de implantater du får i? Er det saltvand? 🙂
  Kan du få dem fjernet engang, hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at have dem mere? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja jeg krydser fingre – det skal nok gå godt 🙂
   Jeg kan godt forstå at du syntes det er mærkeligt når det for dig ikke er noget du selv har valgt som på samme måde som jeg..
   Mine implantater kommer til at være silikone, og de kan altid blive fjernet hvis jeg ønsker det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du skal ikke være nervøs for narkosen, det føles bare som om man tager en lille lur, dog skal du være forberedt på at når man vågner igen, så bliver man ofc. Tilbudt noget at spise og drikke osv. Men man er en anelse omtumlet, lidt svimmel, kvalme og sådan “trykken” for hovedet.. ^^
  Men det er ikke slemt! Jeg har fået lavet plastikkirurgisk operationer 6 gange (dog øre operationer) – og det er virkelig, virkelig ikke slemt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg prøver os på at holde min nervøsitet væk – det er bare svært. Jeg har dog talt med nogle af dem fra Nygart, og de er så flinke at det hele gør det meget nemmere 🙂
   Okay tak!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Hej med dig, bor du i Jylland og skal ha dem lavet på Sjælland, jeg går også selv med tanken om og få det lavet, men er meget nervøs. Ved ikke helt om jeg skal ta til FU? Men held og lykke til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja det gør jeg 🙂
   Prøv at tag til forundersøgelse – jeg kan hvertfald anbefale Nygart! Det er også gratis hos dem at tage til forundersøgelse 🙂 Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibe

  Jeg fik mine lavet i maj måned og jeg er super glad for dem! Alt gik super godt og jeg havde mest brug for hjælp de første par dage.. Det var klart det hele værd 🙂 Rigtig god fornøjelse, er sikker på at du bliver glad for dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Uh dejligt!!! Jeg glæder mig så meget – og er selvfølgelig godt klar over der kommer smerter men dem må jeg bide i mig hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej Kassandra

  Tillykke med din beslutning:-D Hvor skal du have lavet din BFO henne? Jeg skal selv have lavet en BFO inden for det kommende år, og er pt i gang med at undersøge markedet. Jeg har ikke fået priser endnu, men tænker ihvertfald at jeg sakl have en pris fra Nygart (http://www.nygart.dk/plastikkirurgi/bryster/brystforstoerrelse/), da jeg kan se at der er flere, der har fået lavet deres bryster der. Hvordan tog du din beslutning ift hvor operationen skulle foretages?

  Håber du kan hjælpe:-)

  Olivia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Tak 🙂 Du kan jo se min video? Der svarer jeg på alt.

   Held og lykke hvis du også skal.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronya

  Hejsa jeg tænkte på hvordan du har fået råd til det? Kan man afbetale det? Lån osv? Hva har du gjort?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har bare sparet penge sammen 🙂 Men man kan også låne igennem nogle links de har på deres side.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burgundy for fall