Booty dress

Video: 3 nemme & hurtige sommerfrisurer tutorial


Så blev min hår tutorial video endelig færdig! Jeg har os kun brugt 2 dages tid på at klippe den sammen nu lol. Heldigvis er det her min passion og noget jeg godt kan lide at foretage mig. Anyway, jeg håber at I kunne lide videoen – og hvis I har ideer til andre videoer så må I gerne sende en kommentar afsted herinde, så jeg kan tage det i mine tanker til næste video jeg laver. I må også meget gerne syntes godt om dette indlæg så jeg kan se om videoer som denne er noget der er interesse for eller ej 🙂 Tak honeys <3

10 kommentarer

 • Sara

  Hej Sandra – med alt den besvær du har haft med din video synes jeg den er blevet super god. Næste gang kunne det være lidt bedre hvis du sætter kameraet lidt op, så det er nemmere at se hvad du laver.
  Et ønske til en ny video, frisure til extensions som er nemme til fks skolefrisure

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Mange tak <3

   Ja det tænkte jeg også selv, men så tænkte jeg så også at jeg alligevel gjorde samme hele vejen ned i håret og på den måde ville man så kunne se det stadig 🙂 Men jeg vil se om jeg kan gøre det bedre næste gang.

   Tak for dine tips <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvad har du på læberne? 🙂
  Vil eigtig gerne se en video hvor du viser hvordan du krøller hår eller ordner dine negle – hvilken fil du bruger, hvordan du filer dem lige. Mine negle vokser runde ud og kan ikke få dem firkantede som dine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har en blanding af en mørk agtig lipliner på, og så en lys lipglos over – så det bliver blandet sammen 🙂
   Tak for dine ideer! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ved ikke om der er lyd på 🙂
  Jeg har ingen lyd på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Der er lyd på, prøv evt at gå ind på youtube og se den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elina

  Hej sandra
  Hvad heder din youtube kanal?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Hej sandra:)
  Jeg tænkte på om du ved hvor din kærestes ur er fra? Jeg vil købe et lækkert ur til min forlovede men det er simpelthen så svært at finde det rigtige. Men kom i tanke om at jeg flere gange har set din kærestes ur på bloggen og instagram.. Og det ligner meget det jeg selv havde i at tankerne, så kunne rigtig godt tænke mig at vide hvor det er fra? 🙂 det ville være en stor hjælp :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har ingen anelse desværre søde 🙁 🙁 🙁 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Booty dress