Jeg går på DETOX KUR! Vægttab & opstramning!

Swiss Lashes – Giver det flottere vipper?

Hej honeys <3 Jeg har jo efterhånden blogget et par gange omkring Swiss Lashes – og nu vil jeg lige fortælle Jer hvad jeg syntes efter at have testet det i længere tid. Jeg syntes at det klart har gjort mine vipper tykkere og mørkere – og det skulle produktet også gøre 🙂 Jeg forventede intet da jeg gik igang med at prøve produktet – for syntes tit at sådan nogle produkter har det med at “overdrive” – men Swiss Lashes er jeg positivt overrasket over!! Jeg går f.eks. næsten aldrig med mascara i skole mere – det gider jeg simpelthen ikke bruge min tid på, når Swiss Lashes har gjort mine vipper en del flottere 🙂
 photo Blog O_zpsgbseaovv.jpg
Hvis I også kunne tænke Jer at prøve lækre Swiss Lashes så har jeg skaffet en kode der giver Jer derude 150 kr. rabat!! Og det er jo rigtig lækkert, os selvom idag er payday 😉 Hehe!! Køb Swiss Lashes lige HER og brug koden – sandra150 for at få rabat <3 Jeg kan helt klart anbefale Swiss Lashes! Hvis I gerne vil læse mere om det, så læs tidligere indlæg her og her 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg går på DETOX KUR! Vægttab & opstramning!