Fraklip

Øjenbetændelse og ny stue

Hej honeys!! Jeg har haft en helt masse at se til hele morgenen og formiddagen – så derfor bliver det lige et sent dagens første indlæg. Jeg vågnede ved 8 tiden imorges – med øjenbetændelse!!!! Mit ene øje var helt hævet og tykt og direkte skrækligt at se på, og det andet var heldigvis kun en lille smule. I det jeg vågner ringer det også på døren – det var posten!! Jeg går så ud og åbner – og jeg var jo helt forvirret fordi jeg lige var vågnet, og kunne knap nok se ud af mine øjne. Der kommer så en fyr op med en pakke til mig og griner og siger “godmorgen” – han kunne nok godt se jeg lige var stået op – måske troede han bar mine øjne var så hævede hver dag? Lol. Jeg var dog så flov jeg bare kiggede ned hele tiden. Det her er faktisk en mega nedern dag at få øjenbetændelse på – jeg havde nemlig planlagt at der skulle tages outfit billeder af en helt masse forskellige sæt tøj, men det kan ikke lige lade sig gøre når jeg ser sådan her ud… Øv altså. Anyway, pga. mit øje er fucket så tænkte jeg at jeg da kunne få styr på en masse herhjemme. Igår var jeg lige ude og bestille en ny rumdeler – jeg vil nemlig sætte den op af væggen inde i stuen – og derpå skal alle mine sko og tasker så være. Derudover så har jeg idag også lige været ude og købe 4 nye stole, samt hentet en masse pakker på posthuset. Nu har jeg så endelig fået samlet stolene, og mine gamle stole og spisebord er så blevet kørt ud til min lillebror, dem har han nemlig fået. Det vil så sige at jeg ligenu ikke har et spisebord – men det skal jeg ud og bestille imorgen, og så kommer den forhåbentlig i næste uge 🙂 Det bliver dejligt – det er jo som en helt ny stue når halvdelen af den er blevet lavet om 😀 Jeg skal nok vise Jer billeder når det hele bliver færdigt derinde 🙂

Jeg har ikke lige nogen billeder fra idag (ligner ligesom et monster), men tænkte at jeg lige ville vise Jer en masse smukke sko – nu hvor jeg ligesom går og venter på en rumdeler hvor alle mine stiletter så fint skal stå på hehe. Ligenu og frem til den 31/8 klokken 10.00 er der op til 50% rabat på alle disse sko!
 photo Desktop_zpscisq6bu6.jpg
Køb dem her: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8.

Nu skal jeg ordne endnu flere ting herhjemme, og derefter skal jeg virkelig slappe af, og catch up on Pretty Little Liars. Er stadig kun igang med første sæson fordi jeg har så travlt for tiden! Vi blogges snart <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fraklip