Outfit inspiration

Mine weekendplaner, outfit & 15% rabat hos Nelly!

 photo blog1_zpspd3fmvqz.jpg
Hej honeys!! Det er lige et halvsent dagens første indlæg, men bedre sent end aldrig – ikke? Jeg har en meget lang skoledag idag – helt til 14.30 faktisk… Ja okay, det er selvfølgelig ikke sent sammenlignet med igår hvor jeg først havde fri 15.30 – men når det er fredag – så er 14.30 altså rigtig sent!! Især når jeg havde fri lidt i 11 hver fredag sidste år jeg gik her… Ughhh. Anyway, jeg er ikke negativ omkring det, for jeg kan rent faktisk godt lide den her klasse, lærerne og de fag jeg har, så det er da altid noget hehe.

Efter skole så skal jeg ud og skyde en masse outfit billeder til bloggen, sådan så jeg har til de næste mange dage nu hvor jeg ligesom har travlt med skole oveni alt det her blogarbejde. Ellers så skal jeg bare nyde at det er weekend. Jeg regner med at skulle med min veninde Tille til Vejers strand og få os noget farve nu hvor vejret bliver så lækkert her i weekenden 😀

Anyway, her er der lige lidt outfit pics. Jeg er helt vild med det her sæt!! Skoene er jeg totally in love with, og det samme gælder tasken – derfor har I også set begge dele mange gange før i andre indlæg, men hey – det er jo bare positivt for det viser jo bare at det har været et rigtig godt køb!! Begge dele er fra Aldo. Jeg har forresten også lige købt trøjen for lidt tid siden, og jeg elsker de bare skuldre!
 photo blog 2_zps7r9xneeq.jpg photo blog 3_zps3x4pw3ay.jpg photo blog 4_zpsdq7wrmk7.jpg photo blog 5_zpsbsk9howa.jpg photo blog 6_zpseyl3vgih.jpg

Køb det her: TASKE // SKO // RING // TRØJE (lignende) // JEANS (lignende).

Shop lignende: (få 15% rabat på alt nedenunder og alt fra Nelly med koden FALL15 indtil midnat søndag)
 photo Desktop_zpsjqlxq5xf.jpg
Køb det her: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12.

Vi blogges snart igen! Hav en dejlig dag, og weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspiration