Øjenbetændelse og ny stue

Min nye smukke kjole in action

Godaften honeys. Okay min plan om at ordne flere ting herhjemme kom jeg ikke så langt med – jeg har nemlig lagt og sovet…… Og er først lige vågnet nu!! Og jeg ligger stadig i min seng…. ZzzZz.. Eftersom jeg er så doven at jeg ikke orker at rejse mig, så ville jeg lige vise Jer en af mine smukke nye kjoler in action. Eller in action er måske meget at sige når det bare var et hurtigt spejlbillede der blev taget – men altså you get the point 😀
 photo IMG_6898_zpswzzr1wme.jpg
Det her er min nye smukke kjole fra Asos. Jeg bestilte den for et par dage siden, og den kom allerede igår! Jeg købte den både i hvid og blå, for jeg kunne ikke bestemme mig – jeg syntes den var alt for flot i begge farver hehe! Køb den i hvid HER og køb den i blå HER <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenbetændelse og ny stue