Min nye smukke kjole in action

Jeg går på DETOX KUR! Vægttab & opstramning!

 photo DSC05921-001_zpsf10z723t.jpg
Hej honeys <3 Som jeg skrev forleden så har jeg tabt mig rigtig meget her på det seneste… Faktisk alt for meget i forhold til min højde. Mit vægttab er på ingen måde sund, det er nemlig sket pga. jeg har været mega stresset og jeg har heller ikke spist godt… Derfor har jeg nu besluttet mig for at jeg for alvor skal igang med at træne igen og få opbygget mig nogle muskler – og derudover så skal jeg have alle de affaldsstoffer ud af kroppen som der må være i min, pga. alt det usunde mad jeg har spist på det seneste. Jeg har derfor besluttet mig for at gå igang med denne udrensende detox kur fra Yves Rocher.
 photo DSC05917-001_zpsiazcqixf.jpg
Detox kuren er en 10 dages kur som skulle være virkelig effektiv – udfra hvad jeg har læst! Jeg har jo desværre ikke selv prøvet den endnu, men jeg går igang imorgen – og når jeg er færdig så skal jeg nok fortælle Jer om den. Detox kuren skal tages i 10 dage – og der er f.eks. en der skrev at hun tabte sig hele 4 kg på de 10 dage!!!!! Det er jo vildt meget – så hvis man måske er lidt overvægtig eller har lidt ekstra fedt her og der, så kunne det jo være vildt lækkert hvis kuren lige kan hjælpe med at smide lidt kg. Selve detox kuren er en te som der udrenser og giver energi.

Udover detox kuren så har jeg også skaffet mig en slimming gel. Det er en gel som der skal stramme ens hud op – og det har man jo brug for hvis man har tabt sig (ligesom jeg har). Både detox kuren og slimming gel’en går rigtig godt sammen – man taber sig & udrenser, og man strammer op. Jeg glæder mig så meget til at komme igang!
 photo DSC05920-001_zpskbtcoyrt.jpg
Jeg tænkte at denne kur og slimming gel måske også var noget for alle Jer søde læsere jeg har derude, og derfor har jeg sørget for en kæmpe rabat til Jer derude! I kan få 2 flasker detox kur + en slimming gel til kun 199 kr. og det er med fri fragt!! Normalt så koster de 3 ting hele 417 kr. så igennem min kampagne får I det altså til under halv pris! Køb det lige HER <3

12 kommentarer

 • Nitte

  Så har jeg lige bestilt, jeg er ved at lægge livsstilen om og skal tabe mig ja nærmest det halve af hvad jeg vejer,så jeg tænker dette er en rigtig god start

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvor længe varer din kampagne? Jeg vil nemlig meget gerne vide om det virker, inden jeg køber det? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Har ingen bestemt dato endnu – så i et lille stykke tid endnu 🙂 Udfra hvad jeg har læst så virker det – derfor er jeg os selv mega spændt 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Hvad smager det af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal man spise en speciel kost ved siden af, for at det virker?
  Hvor tit må man tage udrensningskuren?

  Jeg synes det lyder som noget jeg skal prøve! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg skal nok skrive mere om det når jeg selv er kommet igang 🙂 Jeg skal os først begynde imorgen så vil lige nærstudere alt og så vender jeg tilbage med et nyt indlæg 🙂 Har hvertfald hørt så meget godt om det så tænkte jeg os lige måtte prøve 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Nu har jeg bestilt det – men da jeg gik ind på hjemmesiden for at læse om det, står der at det er udsolgt? Hvornår kommer det på lager igen? Går der så vildt længe, før man får varerne? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har lige snakket med hende jeg har tilbuddet igennem og hun siger at lageret bliver fyldt hurtigt så man kan bestille uden problemer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  nu har jeg bestilt produktet. Hvordan fungere betaling? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du får regning med produkterne når de kommer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye smukke kjole in action