Todays outfit

How to: Få længere, tykkere og mørkere vipper!

Inden jeg smutter i seng så vil jeg lige fortælle Jer om et mega lækkert produkt som jeg er begyndt på at bruge – for at få længere, mørkere øjenvipper. Jeg er begyndt på at bruge Swiss Lashes, som er et øjenvippeserum. Jeg har efterhånden brugt øjenvippeserummet i et stykke tid, og det er så småt begyndt at virke – så det er bare super lækkert. Swiss Lashes går ind og gør så ens egne øjenvipper bliver længere, stærkere og tykkere, samtidig med at det reparerer ødelagte og slidte vipper. Det er virkelig et total girly musthave produkt!
 photo DSC04030-001_zpsmzb1fao4.jpg
Swiss Lashes påføres på nøjagtig samme måde som en flydende eyeliner, helt tæt ved roden af ens øjenvipper. Jeg påfører det både morgen og aften 🙂 Når jeg er begyndt at kunne se rigtig gode resultater så skal jeg nok smide nogle billeder op herinde til Jer.

 photo DSC04029-001_zpstassuvya.jpg
Hvis I selv ønsker Jer total smukke vipper, så kan jeg klart anbefale dette produkt! Som sagt så er jeg så småt begyndt at se resultater, og det troede jeg slet ikke kunne lade sig gøre hehe. I kan ligenu købe sættet som jeg har lige HER. Det er på tilbud ligenu – så hurry up og få bambi eyes! <3

Har fået produktet, men det er min egen mening 110%.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays outfit