Hvordan er jeg så brun???

Fraklip

Godmorgen honeys!! Ligenu sidder jeg i skolen og har pause. Jeg har lige haft to timers matematik, og om lidt skal jeg have dansk – og derefter spansk… Jeg har først fri 14.30 – og jeg syntes virkelig det er sent på en fredag! Men whatever, jeg er herovre, og mangler bare de sidste 5 lektioner… Jeg har faktisk et billede der beskriver mig ret godt ligenu:
 photo DSC05026-001_zpseykilw8v.jpg
ZzzZzzzZzz lol that’s me at the moment. Jeg vil virkelig gerne hjem i min seng og bare sove indtil senere idag hvor jeg har en aftale med Malene hehe.. Hvis I forresten er vild med mit outfit så kan det købes lige HER <3

Ellers må I alle have en dejlig dag, og weekend når I kommer så langt! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er jeg så brun???