Payday wants

Tror min kæreste hader mig?

 photo 11821813_473390449494734_177949682_n_zpsrav01ghb.jpg
Jeg er en klovn og jeg tror at min kæreste hader mig bare en anelse at the moment. Forleden spurgte han om jeg havde vasket hans shorts – og jeg sagde rigtig glad at ja det har jeg da 🙂 Så finder han dem så i bunken af rent tøj, og ud af sin ene lomme i shortsene tager han sit hævekort…. Som er helt bøjet….. Fordi jeg ikke har tjekket hans lommer inden jeg vaskede dem…. Men altså til mit forsvar så vil jeg også sige, eller nok nærmere spørger – hvordan kan man glemme sit hævekort i sine bukser?!!!! Anyway, hans kort ser nu sådan her ud:
 photo FullSizeRender1_zpsuhtpf85z.jpg
Ups hehe…… Han skal nok snart bestille et nyt kort. Han hader mig selvfølgelig ikke som jeg skrev øverst hehe, han sagde faktisk ikke noget til det som sådan udover at jeg godt lige må huske at tjekke lommerne hehe. Til mit forsvar havde jeg tjekket dem i et andet par bukser inden jeg vaskede dem.. Lol. Nu hvor vi taler om de bukser – dem har jeg også lavet en lille vaskefejl med… Jeg vaskede dem og tørrede dem – og han spørger mig så idag hvor de er, og han tager dem så på. Det næste jeg hører er – “har du taget dem i tørretumbleren?” – og der tænker jeg med det samme hovvvvvvsaaaa….. Men nå, det er vel tanken der tæller at jeg vasker tøjet for ham 😛 Hehe.

Jeg er forresten os kommet til at smadre hans smukke bil lidt engang…… Hehe ups igen. Læs det indlæg HER. Ellers må I alle have en dejlig aften. Min søster er lige kommet herhjem <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Payday wants