Blev stoppet af politiet!!!!

Tips: Mine favorit serier

Som jeg skrev før idag så ville jeg skrive om mine yndlingsserier herinde – nu hvor vejret er så elendigt er det jo altid dejligt at kunne smide sig på sin sofa eller i sin seng og bare ligge og se netflix hele dagen lang hehe. Jeg har mange favorit serier, så det ender måske med at blive et ret langt indlæg hehe. Anyway, here we go:

Gossip girl
 photo dd459bd8-3552-417b-8bd0-20e5ac1290fa_zps1g82btb1.jpg
Gossip girl er virkelig en serie som jeg blev besat af på ingen tid. Serien består af nogle rige teenagere fra New York – som alle bliver iagttaget af “Gossip girl” – og “Gossip girl” poster så ting omkring dem på hendes blog. Serien består af massere af drama og romantik – jeg elsker virkelig kærlighedshistorien imellem Chuck og Blair – åhhhhh <3 Hvis I elsker sådan noget amerikansk high school girly stuff – så er det helt klart en serie I bare må se!

Modern Family photo x_zpstlak8szp.jpgModern Family er en virkelig sjov serie!! Jeg elsker den serie så meget – og især hvis man kigger på ansigtsudtrykkene ved de forskellige skuespillere når de siger deres replikker! Jeg elsker når de rigtig kigger ind i kameraet og bare hele måden det hele er stillet op på.  Jeg har faktisk også fået min kæreste til at se serien, så jeg måtte lige se alle afsnit en gang til – men det er fint med mig, for jeg elsker den som sagt! Den handler om 3 familier som bor i Californien. En ældre mand (Jay), som er far til 2 voksne “børn”(Claire og Mitchell). Den ældre mand har så giftet sig med en ung kvinde (Gloria – hun har en søn), der er yngre end hans egen datter, og hans datter er nogengange lidt jaloux på hendes udseende. Hans søn er gået hen og blevet bøsse, og ham og hans kæreste (Cam) adopterer et barn. Claire er gift med en der hedder Phil, og han kæmper altid for at Jay skal kunne lide ham. Sammen har de 3 børn. Igennem serien oplever man de sjoveste ting, og både min kæreste og jeg er helt vild med the gay-couple Cam & Mitchell, og selvfølgelig også Phil. Åhhh Phil Dunphy hahah!!

Orange is the new black photo ORANGE_zpstgnyxdu1.pngOrange is the new black er en serie som der også består af en masse drama, med lidt kærlighedshistorier og samtidig sjove ting. Det er faktisk endnu en serie som jeg har fået min kæreste til at se lol. Han vil dog ikke se Gossip girl, han syntes det lyder for piget. Anyway, serien her handler om “Piper” som der kommer i fængsel. Hun er forlovet til en mand, men i fængslet er hendes lesbiske ekskæreste også (Piper er fængslet pga. noget de har gjort sammen). Anyway, i fængslet møder man så en masse forskellige personer og får deres historier af vide, samtidig med der sker en masse derinde som graviditet, lede nye fanger, stoffer, kærlighed, osv, osv, osv.

Hawaii five-0 photo hawaii-five-0-10795-2560x16001_zpsis2lhqzl.jpgHawaii five-0 er den serie som jeg er igang med at se nu her for tiden faktisk. Den handler om de 4 betjente som I ser ovenover. De bor alle på Hawaii og bekæmper onde forbrydere og mordere derovre. Serien er fuld af krimi, og drama, men samtidig er betjente også sjove. Især de to betjente som I ser til venstre og højre – de er makkere og opfører sig som et par der har været gift i 100 år. De to i midten er i familie sammen. Man kommer samtidig også ind på de forskellige personers liv, og kærlighedsliv.

CSI, CSI New York & CSI Miami photo CSI-NY-CSI-CSI-Miami-csi-ny-1323819-1004-800_zpshko09ayo.jpgCSI er en serie jeg aldrig bliver træt af. Den findes i 3 udgaver – den “rigtige” som bare hedder CSI og foregår i Las Vegas Derudover så er der CSI New York og CSI Miami. Ovenover ser I nogle af hovedpersonerne fra de 3 udgaver. Csi er en krimiserie hvor de efterforsker en masse forbrydelser og mord – og finder frem til hvem der har begået dem. Jeg boede engang hos min moster – og der lå vi altid på sofaen og så CSI, hun havde nemlig købt en masse sæsoner på dvd hehe.

Two and a half men photo watch-two-and-a-half-men-season-11-episode-20-online-lotta-delis-in-little-armenia-free_zpsptccpkdh.jpgTwo and a half men er nok en af de sjoveste serier ever. Den handler om en rig ungkarl (Charlie) der bor i et smukt hus i Malibu. Hans bror (Alan) går fra sin kone, og flytter så ind hos Charlie. Alan har en søn (Jake) som der kommer på besøg en gang imellem. Charlie drikker, tager stoffer, er sammen med en ny kvinde hver nat og er mega rig. Alan derimod kæmper imod nærmest alt i hans liv, og hans søn er ikke ligefrem den klogeste. Charlie bliver spillet af Charlie Sheen, men efter mange episoder bliver han skrevet ud, og istedet kommer Ashton Kutcher, som spiller “Walden” i serien. Hvis I vil have et godt grin er det her helt klart en serie der skal ses.

Nu har jeg efterhånden skrevet om en del serier, i forskellige genrer som komedier, drama, romantik og krimi – og jeg håber at I har fået lidt inspiration til serier at se på sådan en kedelig, grå, regnvejrstorsdag <3

2 kommentarer

 • Maria

  Hvor ser du Hawaii five-O? 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Den nye sæson er på tv3+ hver mandag til fredag fra 19.00 til 21.00 🙂 Ellers søger jeg på watch Hawaii five-0 season 1 episode 1 online f.eks. På Google også trykker jeg på det link der hedder putlocker mener jeg det er 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blev stoppet af politiet!!!!