Hvis jeg var med i Paradise Hotel igen....

Oksestrimler med grøntsager & teriyaki sauce

Godaften sweethearts. Efter jeg er blevet kærester med Morteza så er jeg også begyndt på at lave aftensmad herhjemme – hvor det ikke bare er et stykke brød eller noget lol. Da jeg var single gad jeg virkelig ikke at stå og lave alt muligt når det bare var til mig, men nu hvor jeg også har ham, så vil jeg gerne for så kan vi hygge og spise det sammen. Idag havde jeg virkelig lyst til sådan en kyllingeret fra Knorr, men han ville gerne have noget japansk agtigt mad. Jeg har også længe ville have noget japansk mad, men jeg har simpelthen ikke vidst hvordan jeg skulle lave det!! Jeg købte så endelig ind til det idag, og se lige mit lækre resultat her: photo DSC03729-001_zpsvvjd37gx.jpgSer det ikke bare lækkert ud? Det smagte hvertfald sådan!! Herunder kan I se de ingredienser jeg købte før idag:
 photo DSC03720-001_zpstqskb2m8.jpgSelve retten indeholder kun de ting på billedet, og så lige en pose ris. Posen med ris er det eneste der ikke er med på billedet. Retten er rigtig nem og hurtig at lave, og herunder forklarer jeg hvordan. I skal selvfølgelig ikke bruge alle rødløgene, og alt broccolien, chilien og champignonerne.

Ingredienser (til 2 personer): 350 gram oksestrimler – 1 rødløg – 75 gram broccoli – 100 gram champignon – 1 chili – 1 pose ris – og 1 pose teriyaki sauce.

Fremgangsmåde:

1. Start med at ligge en pose ris i kogende vand (imens den koger laver I alt andet).
 photo Desktop6_zpsjcpfv6yj.jpg
2. Derefter steger i oksestrimlerne i lidt olie. De skal ikke steges helt, kun i 3 minutter cirka. Derefter lægges de over på en tallerken.
3. I kommer så lidt nyt olie på panden og derefter alle grøntsagerne. I skal selvfølgelig lige snitte rødløget og chilien hehe. Lad det stege i 7 minutters tid.
4. Derefter kommer i igen oksestrimlerne over på panden, sammen med grøntsagerne. I lader det lige stege 2 minutter sammen imens i blander det godt rundt. Til sidst tilsætter i så saucen og rører kødet og grøntsagerne rundt i det så det hele bliver blandet godt. Lad det derefter stege i 2 minutters tid, og så er maden ellers klar til servering.

Velbekomme :-*

 

2 kommentarer

 • Malene

  Hej Sandra
  Står og skal til at prøve at lave denne lækre ret, men har ikke kunne finde teriyaki sauce i poser. Hvor har du købt det? Har i stedet købt det på flaske, men hvor meget teriyaki sauce er der i en pose?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Uh ved faktisk ikke hvor meget der er i en pose, men hvertfald ikke særlig meget da jeg overvejer at købe to poser næste gang. Du kan bare prøve at smage det til jo 🙂 Jeg køber det i Føtex <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg var med i Paradise Hotel igen....