Tips: Mine favorit serier

Makeup: Make me up – nyt ansigt uden operation!

Som de fleste af Jer jo nok ved efterhånden, så er det blevet ret populært at “contour” ens ansigt. Det vil altså sige at man ændrer på sit ansigt – man kan f.eks. få en smallere næse uden næseoperation, eller man kan løfte sine kindben eller lignende. Man gør det ved at bruge et contour kit hvor der er lyse og mørkere farver så man kan danne skygger i ansigtet. Det kan godt være lidt svært hvis man ikke rigtig ved hvordan man skal begynde, derfor vil jeg lige vise Jer min favorit makeup-artist til det, som jeg har fundet på Instagram. Det er faktisk en mand – men oh my God hvor kan han bare ændrer på folks ansigter! Se herunder:  photo IMG_6026_zpsdltnvq3t.pngSom I kan se på billederne så er der jo kæmpe forandringer på alle ansigterne! Både hvad angår contouring af deres ansigter, men også øjenmakeup og læber. Makeup-artisten hedder på Instagram – SAMERKHOUZAMI – og han laver som sagt det flotteste makeup. Der er en helt masse før/efter billeder og videoer af hans arbejde og tips og tricks.

Jeg vil dog også lige herunder linke til nogle af de produkter der er perfekte til hvis man vil prøve sig frem med at contour sit ansigt 🙂  Nr. 1 er især populær iblandt de kendte! Jeg syntes personligt selv at nr. 4 er super smart fordi der er den lille guide ved siden af til hvor man skal påfører de forskellige farver – der er dog ikke så mange forskellige farver deri, så hvis man gerne vil have et stort udvalg så skal man helt klart gå efter en af de andre. photo 11353022_1623643737888359_1432200011_n_zpsxe9gy6np.jpgKøb dem her: 1 // 2 // 3 // 4.

Vil I gerne have flere makeup indlæg? Så bare like det her indlæg lige herunder, så jeg kan holde styr på om der er interesse for det eller ej <3

2 kommentarer

  • Ane

    Ved du om smashit er pegmenteret nok til at man ikke skal blive ved på at påføre flere gange for at den skal kunne ses, og om den er “cool toned”? ved ikke om det meget at spørger om. :i

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips: Mine favorit serier