Outfit inspiration

Blev stoppet af politiet!!!!

Hej honeys. Omgggg er jeg bare heldig, eller er jeg bare heldig? Lol. Jeg har efterhånden snart haft mit kørekort i 2 år – eller, her til december har jeg haft den i 2 år. Jeg har altid bare kørt rundt i min papfars gamle Audi, men den må jeg ikke låne mere lol (den bliver skrøbelig efter jeg har kørt med den). Anyway, min kæreste har jo så den smukkeste BMW, og nogengange låner jeg den lige hurtigt selv, eller os så kører jeg den nogengange når vi skal nogen steder. photo Desktop_zpsue59agga.jpg Jeg er så ALDRIG blevet stoppet i min papfars bil – men det er jeg begyndt på at blive nu, når jeg kører i min kærestes bil. Jeg er nu blevet stoppet i den 2 gange. Første gang var for 2 måneders tid siden, og anden gang var igår. Første gang var jeg dog selv skyld i det. Vi sidder begge i bilen og er på vej hen og handle i Netto. Jeg kører bilen, og drejer ud fra min gade, og ser at politiet er lige bag ved. Jeg tænker egentlig ikke så meget over det for jeg syntes selv at jeg kører pænt, så jeg tænkte at jeg jo intet har at frygte. Der kommer så to lyskryds lige efter hinanden, der er måske 30 meter imellem dem. Jeg drejer så i den ene, og når næsten hen til den anden hvor den så skifter fra grøn til gul – og jeg kører stadig over, selvom jeg burde have stoppet når politiet var bagved – men altså jeg kunne sagtens nå over inden den blev rød, og tænkte os at der måske ikke var nok plads at bremse bilen på, for der var jo ikke særlig meget mellemrum imellem lyskrydsene. Anyway, jeg kørte jo så over – og politiet kommer med lige bag ved og blinker mig ind til siden. Betjenten kommer så ud og spørger efter kørekort, og siger hej til min kæreste, for det var åbenbart en af hans venner. Han tjekker så mit kørekort og siger det er iorden – og vi kører videre. Anden gang jeg blev stoppet var så igår. Morteza og jeg havde lige været i Bilka, og jeg kørte bilen. Jeg ser så igen politiet bag ved, og tænker igen at der ikke er noget for jeg kører som sagt pænt jo. Vi drejer så ind ved tankstationen for jeg skal ind og se om de har sådan nogen nye vingummier jeg mega meget har lyst til for tiden (de havde dem ikke i bilka). Politibilen kommer så med lige bag ved, og igen kommer der en politibetjent ud. Han kommer så og spørger om jeg har mit kørekort med og om han må se det – og jeg siger selvfølgelig ja. Jeg begynder så at lede i min pung (alt er altid helt hulter til bulter derinde), og selvfølgelig kan jeg ikke finde den. Jeg kommer så i tanke om at mig og min kæreste var i byen i lørdags, og at jeg havde lagt mit kørekort over i min håndtaske (jeg skulle nemlig kører bilen over til min veninde for jeg havde ikke drukket noget endnu der, og det have min kæreste). Jeg havde så ikke fået kørekortet over i min pung igen, og jeg må jo så svarer tilbage til politibetjenten at – “øhmmm eller nej, jeg har ikke mit kørekort på mig for jeg havde lagt den over i min anden taske da vi var i byen i weekenden, og jeg har helt glemt at tage den over i min pung :(“. Han siger så okay, og spørger efter mit cpr-nummer og det giver jeg ham selvfølgelig. Han går så hen og tjekker om jeg overhovedet har kørekort (lol), og det har jeg jo. Jeg tænkte så bare åhhhhhh fml nu får jeg en bøde for at køre uden kørekort, men nej!!! Heldigvis ikke!! Han sagde bare at det var iorden, han kunne se at jeg havde kørekort, og at vi måtte have en god aften. Lucky me!!! Jeg skyndte mig så hjem og tog som det første mit kørekort ud af min taske og over i min pung. Udover det blev vi faktisk også stoppet på Cypern. Vi havde lånt en ATV og de skulle bare lige tjekke papirerne på os. Anyway, jeg syntes det var så flink af politibetjenten igår, og også ham den første gang hvor jeg sådan set selv var skyld i at vi blev stoppet. 

Men nok om det. Hvad sker der lige for det her vejr?! Det er jo virkelig direkte elendigt!!! Jeg tror bare jeg skal ligge og se serier hele dagen lang… Tænker at lave et indlæg senere omkring mine yndlingsserier hvis I mangler noget inspiration 🙂 Hav en dejlig dag <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspiration