My day

Vind for 1000 kr. tøj hos Shiny!

Danish post!

Hey honeys. Dagens første indlæg kommer ret sent – men det er et nice indlæg af slagsen – jeg vil nemlig vise Jer min nye kjole, og derudover har jeg også en lækker konkurrence til Jer!! Yayyy!! Jeg faldt for lidt tid siden over webshoppen Shiny – og det der fangede mit blik var at de havde en helt masse sommerkjoler med blomster på – og det er jo lige noget for mig. Jeg elsker når en webshop har en masse tøj i min stil, for så behøver man ikke at bestille hjem en helt masse forskellige steder fra – men man kan derimod nøjes med et sted. Jeg fik bestilt denne kjole som I kan se herunder, og jeg syntes den er så fin til sommerens fester 🙂  photo DSC03458-001_zpsjityqa6f.jpgJeg er rigtig vild med farverne på kjolen for det er nogle farver man også sagtens kan bruge til efteråret, så derfor er det ikke nødvendigvis kun en kjole til sommer 🙂 I kan købe kjolen lige HER for kun 259 kr.

Herunder har jeg lige fundet et lille udpluk at nogle af mine favoritter fra Shiny at the moment: photo Desktop1_zpsnx8htl9y.jpgKøb dem her: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8.

Ligenu er der også en af Jer derude der kan vinde hele 1000 kr. til Shiny – alt I skal gøre er bare at gå ind på deres hjemmeside som I finder lige HER, vælge det sæt I helst vil vinde – og derefter skal I så sætte links til de forskellige ting ind i en kommentar til dette indlæg. Nemt og simpelt! Jeg finder så en vinder den 06 juli. Good luck girls <3

Sponsoreret

54 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My day