Månedens favorit produkter

My day

 photo Desktop1_zpsofx3ibpg.jpgGodaften honeys <3 Jeg er liiiige kommet ind af døren igen. Efter Misty var ved lægen imorges og blive vaccineret kørte Morteza og jeg en tur til Kolding. Vi var rundt og kigge på biler fordi han stadig leder efter en ny, og derefter var vi i Kolding Storcenter og få mad og derudover så fik jeg også 2 par nye bukser og en trøje af ham – lucky me <3 Jeg er så lige blevet sat af herhjemme og nu hygger jeg bare med Misty. Eller, hun ligger faktisk på gulvet og soler sig imens hun sover – men jeg vil meget gerne have hende op til mig og putte for hun er så dejlig blød hehe.

Good evening honeys <3 I just got back home again. After our visit at the doctor this morning with Misty, Morteza and I drove to Kolding. He’s still looking for a new car so we went to a few places, and after that we went to Kolding Storcenter where we got something to eat, and he also bought me 2 pair of pants and a new top – lucky me <3 He just dropped me off at home and now I’m just relaxing with Misty. Or, she is laying on my floor, while some of the sunlight is shining on her lol. But I’ll bring her to me on my couch soon cause I want to cuddle with her, she is so soft hehe.  photo Desktop2_zps3es48oir.jpgKøb mit outfit her: TOPBUKSER – (lignende) SKO – (lignende) TASKE. // Buy my outfit here: TOPPANTS – (similar) SHOES – (similar) BAG.

Nu vil jeg slappe lidt af og derefter skal jeg have gjort rent herhjemme. Elsker det bare…. Not. Eller jo, afslapningsdelen, ikke rengøringen. Hehe. Hav en dejlig aften <3

I’m going to relax now and clean my apartment afterwards. Just love it…. Not. Or well, yes, the relaxing part, but not the cleaning. Hehe. Have a nice day <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens favorit produkter