Det var den chokolade.......

Månedens favorit produkter

Godmorgen sweethearts <3 Jeg er lige vågnet og ligger bare i min seng og opdaterer bloggen imens Morteza sover ved siden af og Misty ligger på den anden side. Om ikke længe skal jeg op og gøre mig klar for Misty skal nemlig til dyrlæge og vaccineres, men jeg tænkte lige at jeg inden da ville vise Jer månedens favorit produkter til kroppen 🙂

Goodmorning sweethearts <3 I just woke up and I’m just laying in my bed while updating my blog. Morteza is still sleeping next to me, and Misty is on the other side of me. I have to get up and get ready soon though cause we have to go to the doctor with Misty around noon, but I just wanted to show you this months favorite body products 🙂 photo DSC03360-001_zpsoheztjlq.jpgProdukterne er fra Matas’ egen linje, og de er seriøst så lækre! Jeg er blevet afhængige af dem for de har bare den lækreste duft!! Mhmmh!!

The products are from Matas’s own line, and they are so yummy! I’m addicted to them – they smell so good!! Mhmmh!!


Herunder har jeg forresten lige hurtigt fundet nogle orange sommer favoritter når det kommer til mode:

I also just found some orange summer favorites for when it comes to fashion:  photo Desktop_zps12hch355.jpgKøb dem her: // Buy them here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7.

Hav en dejlig dag <3 // Have a good day <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var den chokolade.......