15% rabat på maxi kjoler

Endte i ambulance!

Danish post!

Hej honeys. I forgårs skrev jeg jo at min dag havde været lidt kaotisk og det var den også – for pludselig fik jeg sådan en stikken i mit hjerte. Jeg har haft det et par gange før, men i fredags var smerten slem og den blev ved i længere tid end normalt. Jeg ringede til min læge 14.30 inden de lukkede og hun rådede mig til at ligge mig ned og slappe af og drikke noget koldt vand. Hvis det så ikke gik væk skulle jeg ringe til lægevagten klokken 16.00. Jeg gjorde så som lægen havde sagt, men den der ubehagelige følelse blev bare ved!! Så jeg ringede selvfølgelig til lægevagten og forklarede ham manden jeg talte med situationen. Vi snakkede så lidt og pludselig siger han – “befinder du dig på ******gade nr. **?” – og jeg svarer dertil – “ja?” – også siger han at han sender en ambulance!!! Jeg spurgte om jeg ikke bare selv skulle komme derhen for jeg bor næsten ved siden af sygehuset og jeg tænkte jo ikke ligefrem at det var livsnødvendigt og havde brug for en ambulance, men han sagde nej når det var noget med hjertet så skulle han sende en, så jeg skyndte at få noget tøj på (havde nattøj på) og gik ned og blev hentet i en ambulance!!!! Jeg kommer så ind i ambulancen og får målt mit blodtryk og får sådan nogen ting på min krop og finger så de kunne mærke hvordan mit hjerte slår. photo Desktop_zpsv4zq5uko.jpgDe kørte mig så ind på sygehuset så en læge kunne se på de ting de havde målt i ambulancen, og det så heldigvis fint ud og min hjerterytme slog normalt og var kun lidt uden for rytme nogle gange. Lægen sagde det måske er fordi jeg har været lidt forkølet også på en eller anden måde er det gået til omkring hvor hjertet sidder, men det kunne også være en muskel der havde sat sig fast – så heldigvis intet alvorligt. Jeg skulle bare gå hjem og slappe af og det gjorde jeg så. Jeg gad dog ikke være alene hvis den pludselig gjorde det igen – for den der ubehagelige følelse var der stadig, så Morteza kom og sov hos mig <3 

Anyway, en ny dag er begyndt og vejret her ser vildt lækkert ud – solen skinner helt!! Så dejligt. Forresten så husk at I stadig kan få 15% rabat på alt hos Nelly, bare tjek hvordan I indlægget her. Rabatten gælder til midnat!

2 kommentarer

 • A

  Hejsa 🙂

  Det er rigtig træls for dig. Jeg er født med en hjertefejl og har haft rigtig mange hjerteanfald i mit liv. Og opereret i hjertet flere gange og hentet med ambulance osv. Jeg er ikke læge, men har stor erfaring i hjerteanfald, rytmeforstyrrelser, ondt i hjertet osv. Skriv evt til min mail, hvis du vil spørge en hjertepatient om noget 🙂
  Håber du er ok nu og det ikke kommer igen.
  Elektroderne på brystet måler hjerterytmen. Hedder ekg. Den på fingeren måler hvor meget ilt dit hjerte får.
  God aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Åh det lyder ubehageligt for dig :/ Godt du stadig er okay!!

   Tak skal du have <3

   Tak og god dag til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% rabat på maxi kjoler