Endte i ambulance!

Det var den chokolade…….

Godaften sweethearts <3 Jeg sidder ligenu ude hos min mor sammen med min lillesøster, og udover det har jeg ellers idag været oppe på min mor og papfars bar og spille banko – jeg vandt dog ikke lol…. Der var ellers en kææææmple plade marabou at vinde – og det ville jo være lækkert for en choco-lover like me 😉 Jeg har idag en ny kjole på og jeg syntes at den er mega sød og passer perfekt til det danske sommervejr hvor solen skinner det ene tidspunkt og det næste er den helt væk hehe

Good evening sweethearts <3 I’m sitting in my moms kitchen right now with my sister. We just got here from my mom and stepdads pub where we played banko – I just didn’t win anything lol….. I could have won a giant chocolate though!! That would have been perfect for a choco-lover like me 😉 Anyway, I’m wearing a new dress today. I really like it. It’s perfect for the danish weather where the sun is shining one moment and the next it’s gone hehe photo DSC03393-001_zpswny6biqt.jpg photo DSC03384-001_zpsjzhsf4ir.jpg photo DSC03405-001_zpshudylalw.jpg photo DSC03394-001_zpsbzs4eod2.jpgKøb mit outfit her: KJOLE – (lignende) SKO – (lignende) TASKEØRERINGESOLBRILLER // Buy my outfit here: DRESS – (similar) SHOES – (similar) BAGEARRINGSSUNGLASSES.

Nu skal jeg være herude hos min mor og søster lidt, og senere kommer Morteza og henter mig også skal vi hjem og hygge. Hav en dejlig aften <3

I’m going to stay here for a while and then Morteza is going to come and pick me up and we’ll go home and relax and cuddle. Have a nice evening <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endte i ambulance!