Få 15% rabat på ALT hos Nelly i 48 timer!

15% rabat på maxi kjoler

Som jeg skrev før idag så kan I, i de næste 48 timer få 15% rabat på ALT hos Nelly (klik HER for at kom til rabatten). Derfor vil jeg idag og imorgen blogge om en masse af mine favorit ting derfra, indtil kampagnen udløber. Jeg bloggede før om playsuits som I kan se lige HER, og nu vil jeg blogge om smukke maxi kjoler 🙂  De 15% rabat er trukket fra alt på siden.

As I wrote earlier you can get 15% off of everything at Nelly for the next 48 hours (click HERE to get to the discount). Anyway, that’s why I’m going to blog a lot about all of my fave items from Nelly today and tomorrow, until the campaign ends. I blogged about my fave playsuits before right HERE, and now it’s time to show you my fave maxi dresses 🙂  photo Desktop2_zpsu5wyh85t.jpgKøb dem her: // Buy them here:  1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 15% rabat på ALT hos Nelly i 48 timer!