Depend mini nailpolishes: Summer

Selvbruner tilbuddet slutter imorgen!

Danish post!

Hej honeys <3 Mange af Jer har været vild med den selvbruner jeg har skrevet om herinde et par gange – og derfor tænkte jeg lige at jeg ville dele med Jer at kampagnen altså slutter imorgen. Så hvis I er nogle derude der har overvejet om I skulle købe den – men ikke har gjort det endnu – så skal I skynde Jer hvis I vil have sættet til kun 139 kr. med fri fragt (normal pris er 373 kr.). I kan læse mere om sættet her (det består af 3 ting).

Herunder kan I se et før/efter billede af når jeg har brugt selvbruneren: photo Desktop2_zpsvgkdz0b5.jpgBillederne ovenover er taget med 3 timers mellemrum. Farven begynder at virke hurtigt også bygger den sig gradvist op i løbet af de næste par timer 🙂 Herunder er der også et billede af når jeg har brugt selvbruner: 
 photo Indspilning i fuld skaeligrm 23-05-2015 112604_zpsfd4dnnqf.jpg
Jeg elsker den!!!! Den giver simpelthen sådan en flot farve!!!! <3 Skynd Jer at køb sættet hvis I gerne vil have det, for tilbuddet jeg har sørget for til Jer slutter imorgen. Køb det HER <3

15 kommentarer

 • Josefine

  Er der fragt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Kassandra!

  Jeg har netop bestilt sættet, og glæder mig helt vildt til at prøve det af!
  Der er dog noget jeg ikke helt forstår, for da jeg indtastede mine oplysninger om navn og adresse, og derefter trykkede ‘videre’, stod der med det samme, at produkterne nu var bestilt, og at jeg vil modtage dem indenfor en uges tid. Jeg har dog hverken indtastet mine kortoplysninger, eller anden betalingsoplysning.
  Modtager jeg det senere, eller hvordan fungerer det?

  Håber at du ved hvordan det fungere! 🙂 :lion:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du modtager en regning med produkterne <3 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Betaler man når det er modtaget, blev nemlig ikke sendt videre til betaling og der stod tak for bestilling men hsr ingen bekræftelse fået, bare så jeg ikke bestiller to ved at gøre det igen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flora

  Hej, jeg har lige købt den selvbruner, som du reklamere med. da jeg havde indtastet adresse og mit navn, og efterfølgende trykkede bestil, stod der bare at, den ville komme til min adresse inde for en uge? men jeg skulle ikke indtaste mit kort nummer? hvordan kan det være? kommer der en fakture regning ? helst hurtig svar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg forstår det ikke lige, for jeg gik ind og udfyldte navn og adresse osv.. Men nu står der at den bliver sendt inden for en uge, men har ikke udfyldt mine “kortoplysninger”? ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Sandra
  Jeg har lige et spørgsmål. Smitter det af eller kan man tage tøj på eller gå i seng lige bagefter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kan man godt stadig rense sit ansigt og bruge ansigtsmasker osv. Når man bruger selvbruneren? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja – det går måske af lidt hurtigere farven men så sprayer du bare nyt på 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Depend mini nailpolishes: Summer