My latest outfits: your fave?

How to: Get a natural tan + discount!

Jeg får tit en masse spørgsmål omkring hvordan man kan få en flot naturlig brun farve, og om jeg gør noget for min hudfarve og der er svaret at jeg lige er begyndt at bruge en ny selvbruner. Eller, det er egentlig 3 nye ting – nemlig en scrub som jeg bruger inden jeg sprayer selvbruneren på så min krop kan blive helt ren inden, og så bruger jeg selvfølgelig den smarte body mist selv bruner, og derudover så har jeg også fået nogle kapsler som som indeholder et kraftfuld koncentrat af aktive stoffer så man kan få en smukkere brun hud. Normalt så plejer jeg ikke at være vild med duften på selvbrunere – men den her er virkelig yummy!!

I receive a lot of questions on how to get a natural tan, and if I do anything myself to achieve my tan – and the answer is, I just started using a new self-tanning kit. It contains 3 products – a scrub to use before the self-tanner so your body is 100% clean and ready for the tan, and then also the self-tanner of course which is a body mist and it seriously smells so ymmy!! The last product is some capsules which contains sun vitamins to keep your skin looking beautiful. photo DSC02072-001_zpsamqmosvx.jpg photo DSC02073-001_zpsvhdroxsy.jpgNormalt så koster alle 3 produkter 373 kr. ialt – men jeg har sørget for et lækkert tilbud til Jer alle, så I ligenu kan købe hele sættet for kun 139 kr. :O Det er billigt! I kan købe det lige HER <3 Der er by the way fragtfri levering!

The total price for all 3 products are 373 dkk. – but I just got this awesome discount for you all so you can buy all of the 3 products for only 139 dkk. :O That’s cheap! You can buy it right HERE <3

22 kommentarer

 • line

  Er det det eneste du gør for at have den smukke brune farve du har?
  Eller får du også solarie eller spray tan engang i mellem? 😉
  Og skal man bruge selv bruner i ansigtet og halsen også?
  Og kan man ikke godt få hvide pletter nogle steder af det? Mellem fingrene – og hvis man ikke får lige meget creme på alle steder? 🙂
  Undskyld så mange spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg går i solarie engang imellem men ikke så tit da det er usundt 🙂 Denne bruger jeg kun til kroppen – og for det meste kun på min overkrop og arme da mine ben altid er mega brune haha – så sært…..
   Jeg har ikke fået hvide pletter af det 🙂
   Du skal ikke undskylde, det er helt iorden 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sif

  Hej Sandra 🙂
  Hvordan anvender du den? Sprayer du den på kroppen? Eller er det en man skal bruge handske til?
  Så at nogle havde kommenteret, at de påførte den i badet? Kan det passe? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg sprayer den på efter bad 😀 <3 Når kroppen er tør hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sif

   Og den skal ikke smørres ud med en handske el. lign? Men blot sprayes? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Bare sprayes ja <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej sandra. Hvad for noget make up bruger du til ansigtet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det skal jeg nok lave et indlæg om på et tidspunkt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg bestilte det søndag aften i sidste uge. Og jeg har stadig ikke modtaget det idag? Er det normalt? På trods af at de skrev at jeg ville modtage det inden en uge

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du burde modtage det snart – mit modtog jeg hurtigt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibe

  Hej søde Sandra 🙂 hvor tit bruger du de forskellige ting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Kapslerne skal tages 2 gange dagligt (dem er jeg så løbet tør for nu lol – jeg er besat af dette produkt!!), scrubben bruger jeg 2 gange om ugen cirka og selvbruneren efter behov <3 Når jeg lige selv syntes at jeg har brug for lidt kulør søde selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hej Sandra. Den laver ikke mærker vel hvis man feks. Har glemt et sted på kroppen ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har ikke oplevet det 🙂 Syntes den er så god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • oc

  Har du lyst til, at lave en video hvor i du viser hvordan du sprayer det på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det var da en god ide!! Det tænker jeg at lave her en af dagene så den kan komme ud i løbet af denne uge <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Mai

  Hej Sandre. Jeg har lige bestilt det, men man skulle ikke engang bruge sit kort. Hvordan kan det være?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du betaler når det kommer med vedlagt regning <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej. skal scrubben bruges i forbindelse med man går i bad? eller er det ikke en som skal vaskes af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej sandra. Vil lige høre de der piller hva er det helt præcis de gør? Gør de en brun eller hvordan ?
  Og hvor lang tid holder farven med spray? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My latest outfits: your fave?