Nelly: 20% off today only

20% off – dresses in nude colors

Som jeg skrev før i indlægget lige HER så kan I jo få 20% rabat på alt inde hos Nelly idag. Derfor tænkte jeg at jeg løbende vil lave nogle forskellige indlæg med nogle forskellige ting. Jeg får tit beskeder fra piger der ikke er så vild med alt for farverige kjoler, og bare gerne vil have nogle der er lidt mere enkle i farven – så derfor har jeg nu fundet nogen smukke forskellige slags i nogle simple farver. Jeg er helt vild med dem faktisk! Får at få de 20% rabat så skal I bruge koden – JACKPOT20 <3 Den gælder kun tl midnat.

You can get 20% discount today at Nelly as I wrote earlier today in this post right HERE. I thought I wanted to make some different posts throughout the day because of the discount, where I can show you some of the gorgeous things you can buy. I get a lot of messages from women who doesn’t like colorful dresses too much, and they want something more “basic” when it comes to the color. Therefor I just found these beautiful dresses in nude colors. I love them all! Use the code – JACKPOT20 to get the discount <3 It ends at midnight.  photo Desktop_zpstozcaxny.jpgKøb dem her: // Buy them here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly: 20% off today only