20% off - dresses in nude colors

20% off – colorful dresses

Godaften <3 Her kommer der lige et sidste indlæg omkring de 20% rabat i ligenu kan få inde hos Nelly (men kun indtil midnat). Før bloggede jeg om kjoler i neutrale farver (se dem HER) da mange af Jer ikke er vilde med kjoler i alt for skrigende mønstre eller farver – dem kan jeg dog godt selv lide, og det er der også en del af Jer derude der godt kan – så derfor ville jeg også lige blogge om nogen af dem. Her kommer der nogle af mine farverige favoritter og hvis I skal nå at have dem 20% billigere så skal I bestille inden midnat og bruge rabatkoden – JACKPOT20 <3

Good evening <3 Here’s my last post about the 20% discount you can get at Nelly today (only until midnight). I blogged about dresses in neutral colors earlier today (see them HERE) but I also wanted to blog about some colorful dresses since I really love them. Here’s some of my colorful faves – and if you want to buy them with a 20% discount then you have to place your order before midnight and use the code – JACKPOT20 <3 photo Desktop1_zpssvpqwpuq.jpgKøb dem her: // Buy them here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% off - dresses in nude colors