Makeup: Yves Rocher - 20% off + free lipstick

Outfit inspiration

 photo dfcgvhuijok_zpstvofhz3s.png

Køb outfittet her: Clutch // Kjole // Sko // Øreringe // Ring.

Godmorgen lovies <3 Jeg sad lige og kiggede lidt på tøj og så faldte jeg over denne kjole. Jeg er blevet vild med kjoler som er lidt længere – jeg syntes de er mere stilede og feminine. Jeg kan rigtig godt lide formen på denne samt mønstret og farverne. De forskellige farver på kjolen gør at man kan matche den med f.eks. et par sko i en farve, og en clutch i en anden – så længe begge farver bare er på kjolen – altså ligesom jeg har gjort 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup: Yves Rocher - 20% off + free lipstick