Asos daily wants

How to: Få blødt prinsesse hår

 photo DSC00861-001_zps2jnfohtw.jpgHej sweethearts <3 Det her indlæg kommer til at handle om en børste lol. Jeg havde faktisk aldrig troet at en børste var vigtigt for mit hår. Jeg har altid troet at det var hårkur osv. der gjorde det dejligt og blødt – men for nogle år siden fandt jeg ud af at noget der er mindst ligeså vigtigt – er en god børste. Jeg har altid bare brugt sådan nogen helt normale børster op til jeg var 18 år. Omkring den tid var jeg så inde og få påsat extensions, og dengang fik jeg en børste med mig – nemlig en børste til extensions. Jeg tænkte egentlig ikke at den var vigtig at bruge, så jeg prøvede bare at bruge min normale børste – men jeg fandt hurtigt ud af at det gik ikke i mit extensions jeg havde dengang. Jeg begyndte så at bruge extensions børsten, og jeg elskede den. Nogle måneder senere fik jeg så mit extensions ud, og så prøvede jeg at rede mit hår med en normal børste igen… Det gik bare ikke!!! Jeg kunne slet ikke klare det. Jeg følte at det ødelagde mit hår så meget. Jeg skyndte mig at bruge extensions børsten igen, og vupti så var mit hår helt dejligt og blødt. Den børste har jeg så brugt i rigtig mange år nu, og jeg trængte efterhånden til en ny. Derfor har jeg kigget rundt omkring online efter en ny. Jeg kiggede ikke nødvendigvis efter børster der var til extensions, men jeg kiggede efter en der havde sådan nogle små “hår” i sig, som en extensions børste har. Jeg fandt så denne smukke børste som I kan se – og jeg blev forelsket! Jeg syntes at den minder mig om sådan en total prinsesse børste – og jeg elsker det! Jeg elsker at den er så smuk. Jeg ved godt at jeg lyder mega overdrevet begejstret for noget så simpelt som en børste – men den er virkelig perfekt! Jeg kan slet ikke rede mit hår med en normal børste mere. Når jeg bruger denne så er mit hår ligeså blødt som den kanin min søster har fået lol. Den er virkelig bare perfekt! Nedenunder kan I se de små “hår” jeg mener: photo DSC00857-001_zpsyvb8jwqj.jpgI kan købe børsten lige HER.

Jeg ved godt at den er lidt pricy af en børste at være, men her vil jeg sige at den er ALLE pengene værd. Jeg kender ikke en eneste piger der ikke ønsker sig smukt, blødt og velplejet hår – og denne børste hjælper virkelig en på vej. Jeg kan 100% anbefale den! Jeg har lyst til at sidde og rede mit hår hele tiden <3 Det er virkelig en god investering at lave – tro mig!!

Anyway, det er fredag og det betyder ikke bare weekend – men også påskeferie!!! Yayyy! Hav en god en hvis I også er så heldige at have ferie <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos daily wants