Wetlook strappy lingerie

Asos daily wants

 photo Desktop1-001_zpsp9u8nzfb.jpgBuy it here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7. (Worldwide free shipping)

Godmorgen honeys <3 Så er det blevet en ny dag og jeg har igen lige kigget lidt omkring inde hos Asos på alle deres fede ting. Jeg er blevet forelsket i tøj her til foråret og jeg syntes at tøj i sarte farver virkelig er perfekt dertil. De beige heels er så fede, og den lys rosa kjole er super smuk og smart med dens cut out detalje. Derudover så kan jeg også godt lide de Nike sko jeg har fundet, samt den fede jeans overall 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wetlook strappy lingerie