Outfit inspiration

Asos daily wants

 photo Desktop_zpsqjqoshzs.jpgBuy it here: 1 // 2 // 3 // 4 //5 // 6 // 7.

Godaften babes. Jeg lå lige og kiggede inde hos Asos og der faldte jeg lige pladask for nogle af deres nyheder. Jeg er vild med begge par sko som er perfekte til både foråret og sommeren – og derudover så koster de heller ikke særlig meget. Den lilla crop top er super feminin, sexet og romantisk og den ville også være perfekt til foråret og sommeren. Jeg er også helt vild med jakken – syntes den er mega cool, og det samme gælder den grå top og hvide kjole som er enkel og stilet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspiration