12 jumpsuits

These booties are everything

 photo foto_zpsie3p4nct.jpgKøb dem i sort HER og i hvid HER.

Godmorgen honeys <3 Jeg er lige kommet over i skolen hvor jeg skal være i få timer – og så har jeg weekend! Jeg var sammen med min søster igår aftes hvor jeg fik prøvet lidt tøj osv. og planlagt nogle outfits, og så fik jeg også lige prøvet mine nye smukke booties. Jeg elsker dem virkelig! Jeg syntes at de er så fede med mesh detaljen så man kan se igennem dem. De kan bruges til fest, men også hvis man skal ud og spise eller i biografen f.eks. Jeg overvejer lidt om jeg skal købe dem i hvid også for jeg syntes at de er så cool – også her til foråret og sommeren især.

Nu vil jeg tilbage til engelsk, indtil 10.40 hvor jeg har fri. Hav en dejlig dag og god weekend når I kommer dertil <3

2 kommentarer

 • Anonym

  Hej! Hvordan er de i størrelsen? De er virkelig flotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   De er ret normale 🙂 Og ja ikke!! Jeg elsker dem os <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 jumpsuits