Sidste del: To Dubai and back in 1 day

Outfit inspiration

 photo cfgvbhjkml_zpsjnxpzhy4.png

Køb det her: Kjole // Clutch // Sko // Ring // Halskæde.

Hej honeys. Jeg har faktisk selv den her kjole i leopard print, og nu så jeg så lige at den også var kommet i dette smukke pastelmønster – og det er jo perfekt her til foråret og sommeren. Den sidder virkelig bare så godt på ens krop, og jeg overvejer helt om jeg også skal købe denne farve? Den passer perfekt til de sko jeg har fundet hertil også. Hvis I gerne vil købe den i leopardmønstret så kan I se mig i kjolen og købe den lige HER <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste del: To Dubai and back in 1 day