Silky pink pajamas

Depend 7day

 photo DSC00321-001_zps6xbit1td.jpgJeg modtog lige en kasse nye neglelakker fra Depend her igår, og de er seriøst så gode! De her 7day neglelakker går ud på at der er 4 trin. Alle neglelakkerne er trin 3, og trin 1, trin 2 og trin 4 kan man købe i en startpakke for sig selv – dem har jeg også, men dem har jeg ikke lige fået taget billeder af. Trin 1 går ud på at rense neglen, trin 2 er en base, og trin 3 er selvfølgelig neglelakken som skrevet ovenover – og til sidst er der en lak man tager ovenpå. Disse 4 trin betyder at neglelakken er super holdbar, og virkelig flot!! Jeg tog dem på igår middags med det samme jeg modtog dem, og min neglelak er stadig helt perfekt uden ridser eller noget som helst. Jeg er fan af dem!! De kan fås i butikkerne fra uge 14. photo Desktop-001_zpsjqtoqytf.jpgSom I kan se her så er mine negle jo bare seriøst flotte! Ikke for at lyde selvglad eller noget, men wow siger jeg bare lol. Jeg kunne kigge på mine negle døgnet rundt haha. Jeg elsker smukke negle!! Jeg sidder allerede og tænker over hvilken farve jeg vil prøve næste gang. Lol. Jeg håber at I alle får en god eftermiddag og aften <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silky pink pajamas