Party outfit inspiration

Babyblue lace lingerie

 photo DSC00344-001_zpsvydeneqp.jpg photo DSC00345-001_zpsqulqtq0p.jpg photo DSC00347-001_zpsp2m1ca5k.jpgBuy it here: BRA // THONG. Free shipping on the set worldwide.

Hej sweethearts <3 Det er virkelig sjældent at jeg viser mit eget undertøj frem herinde som jeg køber – men jeg syntes at dette var så smukt og sødt med den babyblå farve at jeg måtte vise det til Jer. Jeg elsker BH’er som disse fordi at de er perfekte for os med små bryster. Jeg hader de BH’er med bøjler osv. som bare nager og er total irriterende at have på, derfor er det også virkelig sjældent at jeg går med dem, og jeg foretrækker helt klart BH’er som denne ovenover 🙂 Jeg syntes at sættet er sødt med de babyblå blonder, men samtidig så er det også sexet med de sorte strappy stropper. Jeg er vild med det!!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Party outfit inspiration