On my nails today

12 jumpsuits

 photo Desktop2_zpsyq0dgkya.jpgKøb dem her: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10 // 11 // 12.

Jeg elsker virkelig buksedragter for de er bare en redning hver gang man står og har en tøjkrise! Med buksedragter så slipper man for dilemmaet om at finde en trøje der matcher sine bukser osv. – for her er overdel og underdel allerede sat sammen. Jeg syntes også bare at stort set alle buksedragter er super fede, for de kan bruges til både hverdag og fest – det kommer bare an på stylingen 🙂 Jeg har lige fundet lidt forskellige ovenover som jeg syntes er rigtig nice til både hverdag eller fest <3 De har alle også okay priser!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my nails today