Nike & Adidas shoes on sale

Se min nye kæreste

 photo Desktop-001_zps73c00deb.jpgGodmorgen honeys. Tænkte at det var på tide at vise Jer min kæreste, eftersom vi har været sammen i mange måneder og det er ham som jeg bruger alle mine nætter ved siden af her for tiden. Han er seriøst den dejligste everrrr, og kunne ikke forestille mig en nat uden ham – sig hej til min bamse. Haha. Den bamse er seriøst en af de bedste gaver ever som jeg har fået, man sover så godt med den!!! Jeg sover med den nærmest hver nat, og den skaber ikke problemer som en rigtig kæreste hahaha…. Lol. Ej just kidding. Anyway, min søster har sovet her, og vi kom faktisk ret sent i seng igår. Vi lavede egentlig ikke noget som sådan udover at snakke, og spise en masse usundt.. Derfor var jeg også nødt til at stå tidligt op idag og tage på hold i fitness. Da jeg så vågnede – vågnede jeg til den smukke solopgang som I ser ovenover 🙂 Wooow. Nu er jeg lige kommet hjem og har været i bad og det, og nu skal jeg have ordnet en masse ting i løbet af dagen. Hav en dejlig mandag <3

English / Goodmorning honeys. I thought it was about time to show you my new boyfriend, since I’ve had him for many months now – say hi to my teddybear. Haha. It’s seriously one of the best gifts I’ve ever gotten! It’s so comfortable to sleep next to every night, I love it. And it doesn’t cause problems or anything like a real boyfriend does hahaha. Lol just kidding. Anyway, my sister slept her last night, and we went to bed quite late cause we were up talking and eating unhealthy things. All of the unhealthy food made me wanna hit the gym first thing in the morning, so I set my alarm till early and then I went to the gym. I woke up to the beautiful sunrise you see above – I love sunrises 🙂 Wooow. I just got home now and took a shower. I need to fix a lot of things today, so talk to you later. Have a nice monday <3

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike & Adidas shoes on sale