Cross it dress 179 kr.

Rapunzel of Sweden: Clip-in Ponytail Beach Wave

 photo DSC09077-001_zps3ff64a6f.jpg photo DSC09078-001_zps48f58fd7.jpgJeg går rigtig tit med hestehale – både til hverdag men også når jeg går ud. Når jeg går ud ønsker jeg mig dog ofte mere fylde og længde på min hestehale, og der har Rapunzel of Sweden det mest perfekte produkt ever i verden. Jeg er virkelig blevet fan! Produktet kaldes “Clip-in Ponytail Beach Wave” – og det er virkelig nice. Det er så nemt at påsætte og det ser så flot ud!
 photo hair-001_zpsd7979956.jpgSom I kan se ovenover her – så er det et closeup af mig med den smukke hestehale. Jeg var faktisk i byen da billedet blev taget – og hestehalen piftede virkelig mit enkle outfit op! Ved siden af kan I se hvordan den påsættes, og det er bare SÅ nemt!! Min er i farven Dark blonde, og den passer perfekt til den lyse del i mit ombre hår. Nedenunder er der lige nogle mirror selfies som jeg har lagt ud på Instagram på det seneste, hvor jeg har hestehalen i håret. Jeg tænkte at jeg ville dele de billeder da flere har skrevet hvordan jeg får mit hår sådan 🙂 photo Desktop2-001_zpsbe88e2f2.jpgTjek lige hvor smukt og langt mit hår ser ud på alle billederne. I seriously love this ponytail! I kan købe den lige HER <3

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cross it dress 179 kr.