30% rabat på udvalgte jakker

Selvsiddende BH & konkurrence

Jeg får tit uendelig mange spørgsmål omkring hvad jeg gør når jeg f.eks. har en top eller kjole på med en dyb udskæring på ryggen. Hvilken BH bruger jeg, hvis jeg overhovedet bruger en? Og der er mit svar at enten bruger jeg ikke en… Ellers bruger jeg nipple covers (som I kan købe lige HER) – og nu har jeg så også lige modtaget 2 selvsiddende BH’er fra SelvsiddendeBHer. Jeg har prøvet dem et par gange nu, og jeg er vild med dem. De sidder godt på mig (jeg har ikke særlig store bryster) – og man kan sagtens tage dem på så de løfter ens bryster en anelse og giver en pushup-effekt. Jeg vil helt klart anbefale dem da de er en total lifesaver hvis man nu skal i byen og skal have tøj på der viser ens ryg f.eks. Der er simpelthen intet værre end en synlig BH! Ej hvor jeg dog hader det altså.. Derfor er de her selvsiddende BH’er virkelig et hit fordi at de bare klistrer sig fast til brysterne, og bliver der – så man ikke kan se den synlige BH bag på ryggen.  photo Desktop1_zpsc841ca15.jpgKøb den sorte BH lige HER (kan også købes i nude). Man kan faktisk også få en virkelig fed leopard BH som kan købes lige HER (så nice!).

2 af Jer søde læsere kan faktisk også ligenu vinde et valgfrit produkt fra SelvsiddendeBHer – så slipper I for en fremtidig tøjkatastrofe med en total synlig BH! Det eneste I skal gøre er at smide en kommentar her til indlægget med et link til det produkt som I gerne vil vinde 🙂 Nemt ikke? I har til den 17 november. Good luck <3

Sponsoreret indlæg.

233 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% rabat på udvalgte jakker