Dark lips

Kæmpe makeup indlæg + 50% rabat

 photo perfectskin_zpsa861fb5e.jpg

Buy it here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7. photo perfectskin_zps5241ac76.jpg

Buy it here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10.
 photo perfectskin_zps5791b3fe.jpg

Buy it here: 1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8.

Hej honeys. Der var ret mange inde forbi mit indlæg omkring læbestift igår, så jeg tænkte at jeg lige ville blogge om lidt mere af min favorit makeup – som kan købes online. Yves Rocher har rigtig meget lækkert, både hvad angår makeup – men også kropspleje og pleje til håret blandt andet. Jeg tænker at jeg vil blogge om alle mine favorit produkter derinde fra i løbet af de næste par dage, og nu er det første indlæg så lige kommet ud med en masse lækkert makeup. I kan ligenu få hele 50% rabat på den første vare som I lægger i Jeres indkøbskurv derinde! Så der er maaange penge at spare! I skal dog skynde Jer da kampagnen om de 50% rabat udløber imorgen. Det skal også lige siges at de produkter jeg har fundet ovenover også kommer i mange andre farver – så I klikker Jer bare ind på det produkt I kan lide, og så kan I ændre farve der. Happy shopping!

English / Hi honeys. I just wanted to share some of my fave makeup products from Yves Rocher with you all. They have so many good products – both makeup, skincare, haircare and so on. I’m gonna blog a lot about it in the next couple of days. Here’s my first post with some of my face beauty products. You can also get 50% off right now. You’ll get the discount on the first product you put in your shopping bag, but hurry up – cause the campaign ends tomorrow! Happy shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dark lips